a2 aksesuarA2 Kapı ve Pencere Aksesuarları’nın, Roto Frank Türkiye İle 15. Yılı

Geniş ürün yelpazesi ile her geçen gün gücüne güç katan A2 Kapı ve Pencere Aksesuarları, Roto Frank Türkiye ile iş ortaklığının 15. yılını kutladı.

 

 

 

 

a2 aksesuar 94a

Pencere sektörünün temel taşlarından biri olan aksesuar alanında A plus hizmet veren A2 Kapı ve Pencere Aksesuarları, sürdürülebilirlik ilkesi etrafında geliştirdiği hizmet anlayışıyla 2007 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Alanında dünya lideri, sürdürülebilirlik, inovasyon, dijitalizasyon ilkeleri etrafında üretim gerçekleştiren küresel marka Roto Frank Türkiye ile iş ortaklığını kesintisiz sürdüren A2 Aksesuar, bu sene bu işbirliğinin 15. yılını kutladı.

a2 aksesaurUzun Yıllara Dayalı Bilgi Birikimi ve Tecrübe

A2 Kapı ve Pencere Aksesuarları Sahibi Ömer Mete ALLİ konuya ilişkin açıklamasında “Roto ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığında kapı ve pencere sektöründe uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve tecrübe ile hizmet vermekten ve müşterilerimize teknoloji, inovasyon, satış, hizmet ve sürdürülebilirlik konularında her zaman en iyi ve güvenli donanım çözümlerini sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Güven Odaklı İlişki

Ticari hayatına Roto ürün grubuyla başlayan firma, Dormakaba, Set Vida, Soudal gibi çok sayıda global markanın Türkiye temsilcisi olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin ihracatçı şirketleri arasında önemli bir konuma sahip olan firma, ihracat faaliyetlerini her geçen gün genişletiyor. İç piyasadaki potansiyelini köklü tecrübesi ışığında olgunlaştıran firma, uluslararası ticari trafiğini Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu coğrafyasında hızlandırıyor. Köklü tecrübesi ve yenilikçi yüzüyle dünya devleriyle kurduğu güven odaklı ilişkisi, firmayı hedef pazarlara ve yüksek satış rakamlarına daha da yakınlaştırıyor.

A2 Kapı ve Pencere Aksesuarları’s 15. Year with Roto Frank Türkiye

A2 Kapı ve Pencere Aksesuarları has celebrated 15th Anniversary of its business partnership with Roto Frank Türkiye.

a2 aksesuar 94b

Powered by OrdaSoft!