Egepen Deceuninck Slimslide Sürme ile Sıfır E‑ik, Sıfır Engel

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck’in yeni gelistirdigi Slimslide Sürme Sistemi’nin esiksiz tasarımı sayesinde, ayağınız takılmadan geçis yapabilir, inceltilmis profilleri ile de manzaranızı daha genis görebilirsiniz.

 

 

 

egepen 963a

Eşiksiz sürme uygulamaları, mekan içine kazandırdıgı avantajlar nedeniyle son tüketici tarafından oldukça talep gören sistemler arasında yerini alıyor. Her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak çözüm odaklı ürünler sunan Egepen Deceuninck, piyasaya sürdügü Slimslide Sürme Sistemi’nde sıfır eşik, sıfır engel parolası ile tasarımsal farklılıklar da yaratıyor. Yenilikçi Slimslide Sürme Sistemi ile mimari açıdan gelişen trendler göz önüne alınarak sürme pencere ve kapılarda mekan içine ışık girişinin artırılması için orta kısımda yer alan PVC kesiti inceltildi. Mevcut sürme dogramalarda yer alan pencere orta kesiti, bu sürme ile neredeyse yarı yarıya düşürüldü. Böylece, manzaralar çok daha güzel ve geniş görünebiliyor.

Farklı Renk Alternatifl eriyle Mekanlara Zenginlik Katıyor

Slimslide Sürme Sistemi, kendine özgü tasarımı ve yapısıyla, farklı renk alternatifl eri ile mekanlara zenginlik katıyor. Ayrıca sistemin oldukça fonksiyonel ve kullanışlı olması, gündelik yaşamda da büyük avantaj saglıyor.

Zero Threshold, Zero Barrier with Egepen Deceuninck Slimslide Sliding System

Thanks to the zero level threshold design of the Slimslide Sliding System, newly developed by Egepen Deceuninck, the pioneer of fi rsts in the PVC profi le sector, you can pass through without tripping, and you can see your view wider with its thinner profi les.

Powered by OrdaSoft!