VORNE, Yenilikçi Çözümleriyle Avrasya Pencere Fuarı’nda Yerini Alacak

VORNE, 12-16 Kasım tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Avrasya Pencere Fuarı’na, alanında yenilikçi ve akıllı sistem çözümleri sunan ürünleriyle katılacak.

 

 

 

vorne 79a

Ulusal ve uluslararası rekabet ortamında, bayileri ve çözüm ortağı firmaların rekabet gücüne katkı sunan ürünleriyle yurtdışı ve yurtiçindeki fuarlarda yerini alan VORNE, büyük bir özveri ve titizlikle hazırlandığı Avrasya Pencere Fuarı’nda 3. Salondaki 310 nolu standında sektör temsilcilerini ağırlayacak.

Akıllı Ev Sistemlerine Uyumlu Otomatik Kaldır-Sür Sistemi Fark Yaratacak

VORNE Ar-Ge Faaliyetleri kapsamında geliştirilen Akıllı Ev Sistemlerine Uyumlu Otomatik Kaldır-Sür Sistemi fuarın yıldızı olmaya aday! Android ve IOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefon ve tabletlere Apple Store veya Play Store’dan indirilebilen uygulama sayesinde, kullanıcılar diledikleri yerden sistemi tek tuşla açıp kapatabilirken, güvenlikli havalandırma modunda veya istediği mesafede açık kalmasını sağlayabiliyor.

Türkiye’nin İlk Güvenlik Sertifikalı Çift Açılım Sistemiyle Tanışın

Akıllı mantar başlı pimleri ve çelik kilit karşılıkları ile pencereler için çepeçevre güvenlik imkânı sağlayan DIN EN 1627 RC2 Sertifikalı Çift Açılım Sistemi, Avrasya Pencere Fuarı’nda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor. Çocuklar ve evlerin daima güvende kalmasını üstün güvenlik teknolojisi sayesinde mümkün kılan VORNE, fuarda sergileyeceği ürünler arasında yer alan Vasistas Öncelikli Sistemi de yer alan özel makas ve kilitleme karşılıkları ile kolun 90° çevrilmesiyle vasistas pozisyonunda açılarak yaşam alanlarının çocuklar için daha güvenli hale gelmesini sağlıyor. 

vorne 79b

Yeni VORNE 160 Kg Paralel Devirmeli Sürme Sistemi Avrasya Pencere Fuarı’nda

Balkon, teras ve bahçe çıkışı gibi geniş alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan VORNE Paralel Devirmeli Sürme Sistemi, mekanlarda ferahlık ve önemli ölçüde yer kazanımı sağlarken 160 kg taşıma kapasitesine sahip araba seti ve köşelerden yalıtım sağlayan yapısı ile de kullanıcıya yüksek performans sağlıyor. 160 kg Paralel Devirmeli Sürme Sistemi, kolayca devirme ve sürme konumuna geçen kanatlar sayesinde sessiz ve titreşimsiz kullanım rahatlığı sunuyor.

vorne 79c

VORNE İlklerin Peşinde Koşmaya Devam Ediyor

Dünyada açılım sistemleri sektörünü yakından takip eden VORNE, geleceğin akıllı evleri için internet ve bulut sistem bağlantılı açılım sistemleri ürünlerinin tasarlanması ve üretilmesine yönelik projelere devam ediyor. VORNE, bu kapsamda hazırlanan son teknoloji bir ürününü daha Avrasya Pencere Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunacak. Titizlikle yürütülen Ar-Ge ve tasarım çalışmalarının ardından test aşamasını tamamlayan ürünün, Avrasya Pencere Fuarı’na yetiştirilmesi planlanıyor.

VORNE will Take Part at Eurasia Window Fair with Innovative Solutions

VORNE will participate in the Eurasia Window Fair, which will take place at Istanbul Tüyap Fair and Congress Center on November 12-16, with its products that bring innovative and smart system solutions in its sector.

Powered by OrdaSoft!