Batı Karadeniz’in İlk Karma Ticaret Fuarının Ana Sponsoru Winsa Oldu

Batı Karadeniz’in ilk karma ticaret fuarı olan Türkiye - Ortadoğu Ticaret Fuarı (TRADE’F) Kastamonu Kuzeykent Fuar alanında, 5.000 metrekare alanda 100’ün üzerinde kurum ve kuruluşun katılımıyla gerçekleşti.

Ortadoğu ülkelerinden gelen pek çok katılımcıyla Türk firmalarını bir araya getiren etkinliğin ana sponsoru, daima bir adım önde misyonu ile Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri oldu.

 

 

 

winsa 3a

Benzersiz ürün gamı ile hem ulusal hem de uluslararası arenada hizmet veren Winsa, pek çok sektörde faaliyet gösteren iş insanının yoğun katılım sağladığı fuarda, bölge bayisi Derya Pen’in standında yer alan ürünlerini tüm katılımcılara tanıttı. 21-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen, açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, Winsa Marka Satış Direktörü Batuhan BOYACI’nın konuşması ile devam etti.

Sürdürülebilir Ticaret Akışı İçin Büyük Adım

Konuşmasında yeni dünya düzeninde ticari sınırların kalkmasıyla birlikte yeni pazarların oluşmasının, artık ülkelerden çok şehirlerarası dış ticaretin gelişmesi ile mümkün olduğuna değinen Batuhan BOYACI “Bugün Kastamonu özelinde düzenlenip Ortadoğu’nun ilk karma fuarı olma özelliğini taşıyan bu organizasyonun hem ülke hem şehir hem de tüm katılımcılar için sürdürülebilir ticaret akışımız açısından büyük bir adım olduğunu düşünüyorum’’ dedi.

Winsa Become the Main Sponsor of the First Mixed Trade Fair of the Western Black Sea

As being the first mixed trade fair of the Western Black Sea, Türkiye-Middle East Trade Fair (TRADE’F) was held with the participation of more than 100 institutions and organizations at Kastamonu Kuzeykent Fairground of 5000 square meter surface area. The main sponsor of the event, which brought many participants from Middle Eastern countries together with Turkish companies, became Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri with its mission of being one step ahead at all times.

winsa 3b

Powered by OrdaSoft!