Firmalarımıza Avrupa’nın Kapılarını Aralayan Windoshow Fuarı’nda Sektörümüzü Temsil Ettik

Mimart Yayıncılık olarak, pencere, kapı, cam endüstrisini Sırbistan’da buluşturan WindoShow Fuarı’nda, Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri Fuar Özel Sayımızla Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış partneri olarak yerimizi aldık.

 

 

 

 

mimart windoshow 81a

Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış partneri olarak gerçekleştirdiğimiz ilk fuarımız Windoshow- Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı, pencere, kapı, cam endüstrisini 8-11 Mart tarihlerinde Sırbistan’da buluşturdu. Sektörümüze Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’dan Avrupa’nın kapılarını aralayan fuarda, firmalarımız Avrupa’nın yükselen pazarlarına ulaşma, küresel işbirlikleri geliştirme fırsatına erişti. Fuarda, eş zamanlı düzenlenen All4Wood ile birlikte 114’ü Türkiye’den, 12’si Sırbistan’dan olmak üzere toplam 126 katılımcının ürün ve hizmetleri ziyaretçilerle buluştu.

Yeni Başarı Hikayelerinin Fitilini Ateşledik

Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdüğümüz Win&ARTProje- ALU&Art Dergilerimizin Fuar Özel Sayısı ile WindoShow Fuarı’nda firmalarımızı temsil etmenin onurunu yaşadık. Standımızdan fuar özel sayımısın dağıtımını yaparak firmalarımızın Avrupa’ya uzanan yeni başarı hikayelerinin fitilini ateşledik. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle firmalarımızı geniş kitlelerle bir araya getirerek, iş hedeflerine katma değer sağlamayı sürdürdük.

Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış partneri olarak Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizle sektörlerimizin hedef ve beklentilerini doğru belirleyerek firmalarımızın buluştuğu tüm yurtiçi-yurtdışı fuar ve organizasyonlarda her zamanki yerimizi alıp firmalarımızın sesi olmaya devam edeceğiz.

We Represented Our Sector at Windoshow Fair, Which Has Opened the Gates of Europe to Our Companies

As Mimart Publishing, we took our place at the WindoShow Fair, which brought the window, door and glass industry together in Serbia, with our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines Fair Special Edition as the international fair sales partner of TÜYAP Fuarcılık.

mimart windoshow 81b

Powered by OrdaSoft!