HISİAD’dan İSO Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

HISİAD, İSO Başkanı Erdal BAHÇIVAN’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek plaket takdim etti.

 

 

hsiad 81a

Hırdavat sektörünün aktörlerini tek çatı altında buluşturan Türkiye’nin en büyük hırdavat platformu HISİAD, (Hırdavat Sanayici ve İşadamları Derneği) sektörün tüm paydaşlarını en etkin şekilde temsil etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda HISİAD yönetimi geçtiğimiz seçimde oy çokluğuyla yeniden başkan seçilen İSO Başkanı Erdal BAHÇIVAN’ı makamında ziyaret etti. HISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Çetin TECDELİOĞLU başkanlığındaki heyette İSO Meclis Üyesi ve aynı zamanda HISİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Cemil TAYMAN ile HISİAD Başkan Yardımcısı Tarkan DOĞAN, HISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan KOCABAŞ, Ercan ÖZGEN, Bülent YEŞİLKAYA, S. Sedat YAPAR, Mahmut ÇODUR ve HISİAD Genel Sekreteri Akın TÜRKOĞLU yer aldı.

Ziyaret sırasında Erdal BAHÇIVAN ile hırdavat sanayisinin içerisinde bulunduğu güncel gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Hırdavat sanayisinin Türkiye ekonomisi içerisinde çok önemli bir ihracat kalemi olduğuna vurgu yapıldı. Ayrıca tüm ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketi hakkında da değerlendirme ve fikir alışverişi yapıldı.

HISİAD Başkanı Çetin TECDELİOĞLU, yeni dönem yönetimine tebrik ve başarı dileklerinde bulunarak Erdal BAHÇIVAN’a dernek adına plaket takdim etti.

HISİAD’s (Turkish Hardware Industrialists and Businesmen Association) Good Luck Visit to the Chairman of İSO (İstanbul Chamber of Industry)

HISİAD paid a visit to the Chairman of İSO, Erdal BAHÇIVAN, and presented him a plaque.

hsiad 81b

hsiad 81c

Powered by OrdaSoft!