Winsa Altın Mıknatıs En İyi Stant Tasarım Ödülünü Kazandı

4. Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi’nin ev sahipleri arasında yer alan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, yenilikçi stant tasarımıyla Altın Mıknatıs En İyi Stant Tasarımı ödülüne layık görüldü.

 

 

 

winsa 100

45. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul ev sahipliğinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 4. Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi (ZeroBuild Summit’23), 26-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Zirvede “Sıfır Enerjili Bina Mümkün-ZeroBuild Possible” sloganıyla değişimi başlatmak üzere 4 gün boyunca 17 oturumda 100’e yakın konuşmacı, daha iyi bir gelecek hedefiyle bir araya geldi.

Winsa Revotech Sistemi’ni Sergiledi

Yaptığı tüm yenilik yatırımlarında sürdürülebilir bir geleceği odak noktasına koyan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, bu yılda etkinliğin ev sahipleri arasında yer aldı. Passive House bir yapının hangi bileşenlerden oluştuğunun simülasyonunun da yapıldığı etkinlikte Winsa, Passive House Komponent Sertifikasını Türkiye’de ilk alan kapı ve pencere sistemi olan Winsa Revotech Sistemi’ni pencere kategorisinde sergiledi.

Dört gün boyunca pek çok sektör profesyonelinin konuşmacı olarak yer aldığı oturumlarda Winsa, kapı ve pencere kategorisinde Danışman Kadir ERMURAT’ın sunumu ile yer aldı. Pek çok sektör profesyonelinin dinleyici olarak yoğun katılım gösterdiği panelde Danışman Kadir ERMURAT, pencere ve kapı sistemlerinin sürdürülebilir, enerji verimli pasif ev mimarisindeki önemi ve hangi standartları gözeterek tercih edilmesine dair önemli bilgiler verdi.

Yenilikçi Stant Tasarımı Ödül Getirdi

Daima bir adım önde misyonu ile Winsa, Sıfırı Enerjili Binalar zirvesinde bir başarıya daha imza atarak Yapı Fuarı’nda yer alan bağımsız mimar ve endüstri ürünleri tasarımcılarından oluşan jüri kurulunun değerlendirmesi sonucunda yenilikçi stant tasarımıyla Altın Mıknatıs En İyi Stant Tasarımı ödülüne layık görüldü. Düzenlenen ödül töreninde stant ödülünü markasını temsilen Winsa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Seda ŞAMAN aldı.

Winsa Won the Golden Magnet Best Stand Design Award

As one of the hosts of the 4th International Zero Energy Buildings Summit, Winsa PVC Window and Door Systems was awarded the Golden Magnet Best Stand Design award with its innovative stand design.

winsa 100b

Powered by OrdaSoft!