Ankaralı Camcılar Seçimini Yaptı

Ankara Ticaret Odası Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi seçimi 8 Kasım tarihinde ATO’da bütün meslek komitelerinin seçimleriyle aynı gün yapıldı. Cam ve Cam Ürünleri Komitesi olan 68. Komite de seçime sarı ve mavi olarak 2 liste çıkarıldı.

Komiteye kayıtlı üyelerimizin oylarına, her iki tarafında talip olup kendilerini desteklemelerini isterken cam sektöründeki sorunları da görüşme imkanları oldu. Sektörün belli başlı sorunları ve camianın daha ileriye gitmesi için neler yapılabileceği mesleğin ve meslektaşlarımızın gelişimine nasıl katkıda bulunabileceği gibi birçok konuda görüşler paylaşıldı. Bu durumdan kuşkusuz ki meslektaşlarımız sorunlarını aktarma imkanları buldukları için memnun oldu ve bu ziyaretlerin sadece seçim öncesinde değil seçim sonrası dönemde de gerçekleştirilmesini umduklarını dile getirdi.

Meslektaşlarımız gibi ben de yapılan ziyaretler ve tüm sektörü bir araya getirecek toplantıların gerçekleştirilmesiyle camianın sorunlarına daha etkin çözümler bulunabileceğini, sektördeki birlik ve beraberliğin sosyal ve ekonomik ilişkilerle birlikte pekiştirilebileceğini düşünüyorum.

Cam camiası olarak rekabetçi bir seçim sürecini dostça ve camiamıza yakışır olgunlukta tamamladık. 8 Kasım tarihinde ATO CONGRESİUM’da gerçekleşen Cam ve Cam Ürünleri 68. Komite seçimlerinde 193 oy kullanılmış ve seçim sonucunda sarı liste 95 oy almış, mavi liste 98 oy alarak seçimi kazanmıştır. Mavi listeyi tebrik ediyor cam camiasının değerli üyeleri, kıymetli meslektaşlarımızın tercihini saygıyla karşılıyorum. Bu seçimin camiamıza hayırlı olmasını, yeni seçilen komite üyelerinin sektörümüze faydalı işler yapmalarını, mesleğin ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözümler üretmelerini, sektördeki yenilikleri, bilgi ve becerileri arttırarak çalışmalar yapmalarını temenni ediyorum.

Yoğun geçen seçim sürecinin ardından, artık tüm meslektaşlarımız kafa kafaya vererek sektörün gelişimi için neler yapılabileceğini tartışıp, çözüm üretmek için el ele vererek cam camiasına faydalı olmaya çalışmalıdır.

Uzun süre başkan olarak hizmet ettiğim cam camiasında yapılan seçimle göreve gelen meslektaşlarıma başarılar temenni ediyor, cam sektörü için hayırlı olmasını diliyorum.

Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ne diyordu şair?

Burası dünya ne çok kıymetlendirdik

Oysa bir tarla idi ekip biçip gidecektik

Sular hep akıp geçti kurudu vakti geçti

Nice han nice sultan tahtı bıraktı geçti

Dünya bir penceredir her gelen baktı geçti

                                                                  Yunus EMRE

fikret yilmaz 80

fikret yilmaz 80b

Powered by OrdaSoft!