serge ferrari Uluslararası Finans Merkezi’ne Serge Ferrari Dokunuşu

Uluslararası Finans Merkezi projesindeki Vakıfbank Yönetim Binası için iç mekân stor perde ürünü olarak Soltis Veozip tercih edildiğini kaydeden Serge Ferrari Güneşten Korunma Ürünleri Türkiye Satış Müdürü Sinan YOĞUNALİ, “Soltis Veozip mat ve kumaş görünümü sayesinde

iç mekânda doğal ışığı ekran kullanımlarında yansıtma yapmadan doğru bir şekilde yönetmenize İzin verir. %5 geçirgen yapısı ile optimum termal konfor sağlarken aynı zamanda doğal ışıktan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar” dedi.

 

 

 

serge ferrari w101a

690.000 m² proje alanına sahip İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi, finansın başkenti olma yolunda ilerliyor. Projenin paydaşlarından Vakıfbank Yönetim Binası için 261.537 m² inşaat alanı üzerinde biri 221,30 metre yükseklikte 52 katlı, diğeri 151,60 metre yükseklikte 36 katlı iki kule inşa edildi. Üstün teknolojik standartlara uygun olarak tasarlanmış projede, ofis katlarında geniş ve verimli bir çalışma alanı sunuluyor. Kulelerin girişi görkemli olacak şekilde 16 köşeli yıldız form ve yüksek katlı tasarımda düşey süreklilik ön planda tutuluyor.

Finans Merkezi Proje Künyesi

  • İç mekân stor perde ürünü:

    Serge Ferrari Soltis Veozip

  • İç mekân stor perde kullanım alanı: 22.000 m²
  • Proje Yeri: Ataşehir, İstanbul
  • Proje Ofisi: Swenke Hayden
  • İşveren: Vakıf GYO
  • Yüklenici: Rönesans İnşaat
  • Proje Başlangıç Yılı: 2014
  • Proje Bitiş Yılı: 2023
  • Toplam İnşaat Alanı: 690.000 m²
  • Toplam Proje Alanı: 261.537 m²

Sürdürülebilir Tasarım

Serge Ferrari Güneşten Korunma Ürünleri Türkiye Satış Müdürü Sinan YOĞUNALİ, konuya ilişkin açıklamasında “Vakıfbank’ın çevreye duyarlı kurum kültürü vizyonuyla, kulelerin tasarımında sürdürülebilirlik gözetilmiş ve bu bilinçle enerji tasarrufu, verimlilik ve ekolojiye duyarlı ürün seçimleri ön plana çıkmış, bunların sonucu olarak da kaliteli yaşam alanları sunan çevreye duyarlı binalar hayata geçirilmiştir. Projenin tamamında çevre dostu sistemlerin kullanılmasının yanı sıra, binaların fiziksel kurgusu sayesinde doğal ışık ve havalandırma gibi enerji tasarrufuna katkı sağlayan faktörlere yer verilmiştir. Dış dünya ile etkileşime açık olan proje, doğaya saygısını LEED Sertifikasına adaylığı ile göstermektedir” ifadelerinde bulundu.

serge ferrari w101b

Serge Ferrari Uzmanlığı

Serge Ferrari Grup’un 1000’den fazla çalışanı, 100’den fazla dağıtım ağı, 4000’den fazla müşteri ağı ve 5 ayrı ülkede üretim yapmak üzere fabrikaları bulunuyor.

Serge Ferrari Grup, hafif mimari ve dış mekân ekipman uygulamaları için yenilikçi kompozit malzemeler tasarlıyor, geliştirip ve üretiyor. Öncelikli olarak dünya çapında dört stratejik pazarı hedefleyen (güneşten korunma, mimari membran yapılar, modüler yapılar, mobilya ve yatçılık) üst düzey çözümlerle dayanıklılık, güvenlik, estetik, konfor ve sürdürülebilirliği bir araya getiriyor. Grubun güçlü ve yenilikçi ürün geliştirme potansiyeli, günlük yaşamda kullanılan ürünlerden en göz alıcı projelere kadar uzanan geniş yelpazedeki ürün gamı, inşaat ve ekipman uygulamalarının önemli bir parçası olarak sektörde yer buluyor.

Daha İyi Bir Yarın İnşa Etmek İçin Şimdi Harekete Geçin

Serge Ferrari Grup, doğal kaynakların kullanımını azaltırken çevreye duyarlı ve dayanıklı ürünlerle inşaat sektörü için gelecekte de aynı performans seviyesini koruyacak ürünler geliştirmeyi hedefliyor.

Serge Ferrari Grup’un Ar-Ge departmanı, işlevsel, estetik ve dayanıklı malzemeler tasarlamak ve hafif mimari çözümler geliştirmek için birden fazla konuda (alev yürümezlik, geri dönüştürülmüş malzemelerin payını artırma, PVC alternatifleri, doğal elyafların birleştirilmesi akıllı tekstiller vb.) yönünde Ar-Ge faaliyetlerini sürdürüyor. 

Serge Ferrari Grup’un gelecek hedefleri şöyle sıralanıyor:

* Daha iyisini inşa etmek: daha verimli, daha güvenli ve daha dayanıklı malzemelerle, işlevi ve refahı konfora, estetiğe ve yaşam kalitesine daha fazla dikkat edilerek tasarlanmış ürünlerle bir araya getirerek, yaşam tarzlarının gelişimini desteklemek.

* Daha azıyla inşa etmek: doğal kaynaklar üzerindeki baskıyı en aza indirmek için iklim ve çevre sorunlarına pratik çözümler sağlamak, daha hafif ve daha dayanıklı malzemelerin kullanımını kolaylaştırmak.

* Şimdi harekete geçmek: Bugün çevreye olan sorumluluğumuzu kabul ederek, duyarlı ve yenilikçi kompozit malzemeler geliştirmek.

Serge Ferrari Touch to the International Finance Center

Noting that Soltis Veozip is preferred as an interior roller blind for Vakıfbank Administration Building in the International Finance Center project, Serge Ferrari Solar Protection Products Turkey Sales Manager Sinan YOĞUNALİ said, “ With its matte and fabric look, Soltis Veozip enables you to accurately manage natural light indoors without any reflection on screens. It also allows you to make the most of natural light while providing optimum thermal comfort with its 5% permeable structure.”

Powered by OrdaSoft!