novel pimapen 1Novel PVC, Paylaşım Vizyonundan Aldığı Gücünü, Bursa’nın Dışına Taşıyarak Türkiye’ye Kazandıracak

Novel PVC ortaklarından Erol TURAN, Semih KAYALI, Mehmet Erkut CEYLAN ve Erdoğan SARIÇİÇEK, ile yeni firma oluşumları ve paydaşı oldukları Atış Yapı’nın Down Town projesinin detaylarına ilişkin bir röportaj gerçekleştirdik. İş ortakları olan Pimapen yetkililerinden de firma hakkındaki görüşlerini aldık.

 

 

novel pimapen 1c

Röportajımıza başlarken sizi tanıyabilir miyiz ve yeni oluşumunuz ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz?

Erol TURAN: 1968 doğumluyum. 1995’te sektöre adım attım. 2014’te, 3 arkadaşımızla Novel Yapı’yı kurarak yeni bir oluşuma imza attık. Ardından Onka PVC ile birleşerek 5 ortaklı yeni bir yapı kurduk. NOVEL PVC olarak büyüme hedeflerimize katkı ve büyük projelerde avantaj sağlamak amacıyla Pimapen satıcı bayilikten üretici bayiliğe geçiş yaptık. Birleşme sonrası üretim, montaj, iş sonrası müşteri hizmetleri, satış ve pazarlamada güçlü bir işbirliği oluşturduk.

Mehmet Erkut CEYLAN: Novel Yapı kurucu ortaklarından biri olarak 6 yıldır faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yeni oluşumumuz NOVEL PVC ile çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.

Semih KAYALI: 1971 Ünye doğumluyum. 22 yıldır bu sektördeyim. Birçok farklı marka ile sektöre hizmet verdim. Pimapen Bursa üretici bayisi olarak 2 yıldır faaliyet gösteriyorum. Yeni oluşumumuz ile büyük bir ivme kazandığımızı düşünüyorum.

Ortaklık kurma fikri nasıl doğdu? Firmanın oluşum aşaması, ne şekilde gerçekleşti?

Erol TURAN: İki grubunda farklı yetkinlikleri var, güçlerimizi birleştirerek daha büyük projelere imza atma hevesinin yanında üreticiden/ tüketiciye hizmet vereceğimiz nokta olmak ve bunun avantajını kullanma fikri bizi cezbetti.

Semih KAYALI: Novel Yapı, Bursa’da pazarlama ve montaj konusunda etiketti. Biz de üretimde kendimize güveniyorduk. Birliktelikten daha büyük bir güç birliği doğacağına inandık.

Ne kadarlık bir alanda, ne kadarlık bir kapasite ile ne tür hizmetler veriyorsunuz?

Erol TURAN: Üretim, montaj, satış departmanlarında yaklaşık 50 kişilik dev bir kadromuz var. 1200 metrekare kapalı, yaklaşık 400 metrekare açık alanda üretim yapıyoruz. Pencerede, günde 2 bin 500 mtül (metretül) varan bir üretimimiz var. Bursa’da ilk 5’teyiz.

Bayilerle iş geliştirme konusuna nasıl bakıyorsunuz?

Erol TURAN: Bursa’da çok küçük projelerde bile üretici bayiler devreye giriyor rekabet edemiyorduk. Biz şu anda yaklaşık 50 kişilik bir kadroyuz. Üretim ve satış kabiliyetlerimizle sektörde daha etkin söz sahibi olacağız. Hedefimiz; Ankara, Eskişehir, Çanakkale, Antalya gibi daha uzak losyonlarda büyük projeler üretmek. Önümüzdeki yaz bunu yapacağımıza inanıyoruz.

Pimapen’i tercih etme sebebiniz nedir? Bayilik aldığınız başka firmalar var mı?

Erol TURAN: Pimapen pencereye adını veren ve sektöre yön veren marka, bizde bu çatıda olmaktan mutluyuz. Bunun yanı sıra bizlere sunduğu hizmet ve çözümcü yaklaşımı da bizi Pimapen ailesine içine çekti.

Atış Yapı’nın Down Town projesi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Erol TURAN: Down Town projesi, firmamızın dönüm noktası diyebileceğimiz proje oldu. Bizim için zafer ve prestij projesi.

Semih KAYALI: Atış Yapı, bizim için bir imaj projesiydi. Montaj, üretim ve iş takibi konusunda bizim gücümüze inanıyorlardı. Biz de Pimapen’in büyük desteğiyle bu projeyi sahiplendik.

2021 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

Erol TURAN: 2021’den öncelikle sağlık bekliyoruz. Ülkemiz için ilk 3 aylık dönem, pandemi nedeniyle biraz sıkıntılı geçebilir. Kısa vadede güzel şeyler olacağına inanıyoruz.

Semih KAYALI: Önümüzdeki dönemde inşaat sektöründe büyük bir hareketlilik bekliyoruz. Üretim sahamıza fazlaca yatırım yaptık. İleriye dönük her türlü projeye hazırız.

novel pimapen 1b

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Erol TURAN: Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak, buralara kadar geldiniz, teşekkür ederiz. Paylaşmayı bildiğimiz, hakkaniyet duygusuyla ilerlediğimiz güzel günler diliyorum.

Mehmet Erkut CEYLAN: Novel PVC olarak yeni hedeflerimizle büyümemizi sürdüreceğiz. Bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Pimapen yetkilileri olarak firmaya ilişkin görüşlerinizi alabilir miyiz?

Pimapen Toplu İşler ve Proje Takip Uzmanı Murat İMAT: İşbirliğimizin, işimize yansımalarının sonuçlarını alıyoruz. Bu işbirliği, sadece ürün satma değil müşteriye çözüm sunma, satış sonrası hizmet ve katma değerli ürünlerin satışını gerçekleştirme noktasında bize çok şey kazandırcağına inanıyorum.

Pimapen Bölge Satış Yöneticisi Semih BOZKURT: Novel PVC, bizim bayrağımızı taşıyan güçlü firmalarımızdan biri. Yeni oluşumları ve Atış Yapı projesiyle güçlerine güç kattılar.

Novel PVC Will Take the Strength It Gets From its Sharing Vision Out of Bursa and Bring It To Turkey

We had an interview with Novel PVC partners, namely Mr. Erol TURAN, Mr. Semih KAYALI, Mr. Mehmet Erkut CEYLAN and Mr. Erdoğan SARIÇİÇEK on their new company formation and details of the Down Town project of Atış Yapı, of which they are stakeholders. We also received the opinions of Pimapen officials, their business partners, about the company.

novel pimapen 1d

Powered by OrdaSoft!