atlas gamaATLAS GAMA 38 Yıllık Birikimiyle Geliştirdiği Süper Menteşe ile Sektöre Zaman ve Maliyet Tasarrufu Getirdi

ATLAS GAMA firma yetkilisi Bekir ESEN ile 38 yıllık köklü tecrübenin eseri akıllı ve tasarruflu Süper menteşeyle sektöre kazandırdıklarını ele aldığımız, montaj ve kullanım kolaylığı sağlayan üstün yönlerine dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

atlas gama 1

Öncelikle bize firmanızdan bahsedebilir misiniz?

AG GROUP, ATLAS GAMA markasıyla tasarım alanında sürekli kendimizi geliştirerek imza attığımız ahşap metal sistemleri konseptleriyle 2 kıtada, 4 ülkede üretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Avrupa’nın önde gelen mühendis ve teknisyenlerinin yapı grubu sistemleri alanında yaklaşık yarım asırlık yenilikçi inovasyon kültürünün birikimi, yıllar süren Ar-Ge ve Ür-Ge proje çalışmalarımızda ilham ve enerji kaynağımız oldu.

Süper menteşenin kalite ve fiyat ölçeğinde zamak menteşeden farkı nedir? Paslanmaya karşı önleminiz var mı?

Menteşemiz zamak menteşelerden 4 kat daha sağlam ve %60 daha uygun fiyatlıdır. Süper menteşe paslanmaya karşı extra galvaniz kaplamadır. Paslanmayı önlemek için galvaniz kullanıyoruz. Menteşenin kullanım alanlarında korozyon riskinin yüksek olduğu alanlarda bulunuyor. Süper menteşede kullanılan çelik gövdenin galvanizli olması, kullanım ömrünün artmasını ve daha dayanıklı hale gelmesini sağlıyor.

Piyasada menteşe ölçüleri 75 mm ve 100 mm olarak değişiyor. Süper menteşenin bu ölçülerden farklı olmasının nedeni nedir?

75 mm ve 100 mm yaygın kullanılan ölçüler ancak bu ölçülerin kullanılması ayrı ayrı stok tutulması dezavantajını ortaya çıkarıyor. Bizlerin 85 mm menteşe üretmemizin sebebi bayilerimizin tek stok tutarak maliyetleri düşürmelerini sağlamak.

Süper menteşenin dış yüzeyinde neden metal yerine plastik kullandınız?

Süper menteşe PVC kapı ve pencerelerde kullanılması için tasarlanmıştır. PVC pencere ve kapılara tam uyum sağlaması adına plastik ile izole ettik. Böylece dışardan bir bütün olarak görünecek ve görseli tamamlayacaktır. Aynı amaçla sadece beyaz değil farklı renklerde de üretim sağlıyoruz.

Süper menteşe montaj aşamasında ne tür kolaylıklar sağlıyor?

Öncelikle Süper menteşe montajında şablon ayarına ihtiyaç duyulmaz. Bu da kullanıcılarına hızlı montaj yapma avantajı sağlar. Biz burada pratik menteşenin gerçekten pratik olmasını istiyoruz.

Eski tip menteşelerde yer alan pim neden süper menteşede yer almıyor?

Eski menteşelerde pim kullanılıyor ancak yanında birçok zorluk ve sorun yaratarak. Biz Süper menteşelerimiz ile pim sorununu ortadan kaldırıyoruz. Direkt olarak kanat ve kasaya kolaylıkla montaj yapılıyor. Pimi sökmek ile uğraşmanıza ve zaman harcamanıza gerek kalmıyor. Böylelikle iş hayatında hepimiz için önemli olan zamandan tasarruf ediyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

ATLAS GAMA Brings Time and Cost Savings to the Sector with the Super Hinge It Has Developed Out of 38 Years of Experience

We interviewed with ATLAS GAMA Company Officer, Bekir ESEN, in which we not only mentioned of what they have brought in the sector with the smart and efficient Super Hinge, the work of 38 years of deep-rooted experience, but also emphasized its superior aspects that provide ease of installation and use.

Powered by OrdaSoft!