kortas iogKortaş Kimya Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda En Yeni Ürünleriyle Yerini Aldı

Kortaş Kimya ortaklarından Hüseyin TAŞKAYA ile firmanın kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği faaliyetlerinin izini sürerek Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’na ilişkin değerlendirmelerini aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

kortas 1

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

1983 Çorum doğumluyum. İlk ve ortaokulu Çorum’da tamamladım. İşletme fakültesi mezunuyum. 2010 yılında elmaslı aşındırıcılar imalatı ile ticarete başladım. O günlerden bu yana 12 yılda edindiğim tecrübe ile faaliyetlerimi her geçen gün geliştirme gayreti içerisindeyim.

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

2021 yılında ortağım Muharrem KORKMAZ ile beraber kurduğumuz firmamız ile makina ve cam işleme malzemeleri işimizi birleştirdik. Böylece işimizin hem imalat hem de ithalat tarafında güçlendik. Zamanla üretim kapasitemizi artırıp ürün yelpazemizi de genişletmeyi başardık.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamızın bünyesinde cam makinaları, cam işlememe malzemeleri, cam aksesuarları, cam makinası yedek parçaları imalatı ve ithalatı gerçekleştiriyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Firmamızın geçmişi çok eskilere dayanmasa da sektördeki köklü tecrübemiz firmamızın başarı hikayesine yenilerini eklememizi sağlıyor. Uzun yıllara dayalı tecrübemizin yön verdiği üretim faaliyetlerimizde yenilikçi yaklaşımımızla sektörün dinamiklerine oldukça hakim bir pozisyondayız.

kortas 1b

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Üstün kalite ve başarı, anahtar kelimelerimiz arasında ilk sırada yer buluyor. Bu iki kavram etrafında yerelden ulusala uzanan yeni başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Azerbaycan, Fas, Gürcistan, Arnavutluk ihracat kanallarımız arasında yer alıyor. Üretim kapasitemiz ve ürün yelpazemizi artırarak ihracat rotamıza yenilerini eklemeyi hedefliyoruz.

Katılım sağladığınız Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Fuar firmamız açısından oldukça başarılı geçti. En yeni ürünlerimizi sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturma fırsatı yakaladık.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda en yeni cam makinaları ve cam işleme malzemeleri ürünlerimizi sergiledik.

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

2023 yılında kalitemizi artırarak daha çözüm odaklı ürünler geliştirmeyi, ihracat kanallarımızı artırmayı, sektörün yeni gelişim alanlarına yönelik çalınmalarımızı hızlandırmayı hedefliyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

 

Kortaş Kimya Attended the Eurasia Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs with Its Brand New Products

We interviewed with Hüseyin TAŞKAYA, among the partners of Kortaş Kimya, where we not only followed the traces of the operations that the company accomplished since its incorporation, but also got to know his opinions regarding the  Eurasia Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs.

kortas 1c

Powered by OrdaSoft!