Yavuz EROĞLU Oy Birliğiyle Yeniden Başkan

Sektörün ve üreticilerin sorunlarının çözülmesi noktasında önemli çalışmalara imza atan Yavuz EROĞLU, 30 yıllık PAGEV tarihindeki en geniş katılımlı seçimde tek aday olarak, oybirliğiyle yeniden Başkan seçildi.

 

 

pagev 1a

Tüm sektör paydaşlarını birlikte hareket etmeye çağıran EROĞLU, “Birlikten kuvvet doğar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sektörümüzün büyümesi ve sorunlarının çözümü için tüm paydaşlarımızla omuz omuza çalışmaya hazırız” dedi. 

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), 30. Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek tüzük gereği; Başkan, Başkan Yardımcısı ve üç yeni Yönetim Kurulu Üyesini seçti. 1 Şubat 2020 Cumartesi günü İstanbul Hilton Bomonti Otel’de yapılan ve PAGEV tarihindeki en geniş üye katılımıyla gerçekleşen seçimlerde PAGEV Başkanı Yavuz EROĞLU, tek aday olarak oybirliğiyle yeniden Başkanlığa seçildi. 

  

PAGEV Başkanlığını üçüncü kez üstlenen Yavuz EROĞLU, Genel Kurul’da yaptığı konuşmasında birlik mesajı vererek şunları söyledi: “PAGEV olarak önceliğimiz sektörümüzü ileri taşıyacak faaliyetleri yürütürken önümüze engel olarak çıkan sorunları ortadan kaldırmaktır. Başkanlık yaptığım süre boyunca şahsım ve Yönetim Kurulumuz bu bilinçle hareket ettik. Yeni dönemde de asli görevimiz sektörümüzün ve makro düzeyde ekonomimizin yüz yüze olduğu sorunların çözümü noktasında mücadele etmek olacaktır. 30 yıllık PAGEV tarihindeki en geniş katılımlı genel kurulda, tek aday olarak ve oybirliğiyle seçilmenin bana ve arkadaşlarıma yüklediği sorumluluğun farkındayız.”

Çalışmalarına kaldıkları yerden hızla devam edeceklerini belirten Yavuz EROĞLU; “Önceliğimiz ‘plastik çevre düşmanıdır’ algısını yıkmak olacak. Bilimsellikten uzak verilerle çevreye ve ekonomiye zarar vermeye yönelik çalışmalara göz yummayacağız. PAGEV olarak 2020 yılında daha fazla geri dönüşüm diyecek, geri dönüşüm ekonomisi ile ülkemizi kalkındırmak için yaptığımız çalışmaların hızını artıracağız. Toplum genelinde plastiklerin yaşamımıza katkısı noktasında gerçek bir bilinç oluşturacağız. Biliyoruz ki plastik çevre düşmanı değil defalarca dönüştürülerek yeniden kullanılabilecek altın kadar kıymetli bir malzemedir. 3 Aralık 2019 tarihinde TV, radyo ve dijital platformlarda yayınlanan ve tüm ülkeye seslendiğimiz “Plastiklerin doğada yeri yok, hayatımızda yeri çok” kampanyamızı 2020 yılında da sürdürerek ulaştığımız kişi sayısını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

EROĞLU, Genel Kurul’da kendisi yeniden göreve seçen tüm üyelere ve sektör temsilcilerine teşekkür ederek PAGEV’deki birlik ve beraberliğin artarak sürmesi temennisinde bulundu.

PAGEV 2020 Genel Kurulu’nda Yapılan Seçimde Yönetim Kuruluna yapılan eklemeler:

 Yavuz EROĞLU – Sem Plastik San. ve Tic. A.Ş. (Başkan)

Ahmet MERİÇ – Former Makine A.Ş. (1. Başkan Yardımcısı)

Abdullah KARATEPE – Öznar Plastik Ltd. Şti. (Yönetim Kurulu Asil Üyesi)

İsmail Eren ÜNLÜ – Akümsan Plastik Ürünleri San. Tic. A.Ş. (Yönetim Kurulu Asil Üyesi)

Yavuz BİÇER – SPS Senur Plastik Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. (Yönetim Kurulu Asil Üyesi)

Yusuf PALA – Akay Stand Ltd. (Yönetim Kurulu Yedek Üyesi)

Abdurrahim BEKGÖZ – Huzur Plastik Ltd. Şti.  (Yönetim Kurulu Yedek Üyesi)

Bengi Karabolat CENGİZ – Meltem Makine Ltd.   (Yönetim Kurulu Yedek Üyesi)

Yavuz EROĞLU Became President Again Unanimously

Yavuz EROĞLU, who has carried out important works in solving the problems of the sector and manufacturers, has been unanimously re-elected as President again, as being the only candidate in the election with the largest participation in the history of PAGEV for 30 years.

 

pagev 1b

Powered by OrdaSoft!