REHAU, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni İmzaladı

Sürdürülebilirlik stratejilerinin kapsamını gün geçtikçe genişletmeye devam eden REHAU, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. REHAU CEO’su William CHRISTENSEN, sorumlu kurumsal yönetim konusunda dünyanın en büyük ve en önemli kurumlarından birinin üyesi olarak, kendilerini sürdürülebilirlik ilkelerine adadıklarını duyurdu.

 

 

 

rehau a

Polimer uzmanı REHAU, ticari işletmeler için küresel alanda giderek artan zorluklar sebebiyle sürdürülebilirlik faaliyetlerini gelecekte daha görünür kılmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalayarak bu yönde önemli bir adım attı. REHAU Grubu CEO’su William CHRISTENSEN “Bir aile şirketi olarak REHAU yıllardır sürdürülebilir kurumsal politikaya kendini adamıştır. Kaynakların sorumlu kullanımı bizim için ürün çeşitliliği, uzun vadeli ve sürdürülebilir büyüme kadar önemlidir ”diye belirtti. 

170‘ten Fazla Ülkede 20 Bin Çalışanı Bulunuyor

70 yılı aşkın bir süredir polimer ürünlerini daha hafif, daha konforlu, güvenli ve verimli hale getirmek için çalışmalarını sürdüren REHAU; inşaat, otomotiv ve sanayi alanlarına yönelik yenilikçi ürünlerini dünya ülkeleriyle buluşturuyor. Dünya çapında 170’ten fazla ülkede yaklaşık 20 bin çalışanı bulunan şirket, geri dönüşüm yönetimi, iklimin korunması, sürdürülebilir büyüme ve çeşitlilik konularına odaklanıyor. Şirket, sürdürülebilirlik raporunda değişime karşı koymak için aldığı önlemleri tüm detaylarıyla aktarıyor. 

Dünyanın En Büyük ve En Önemli Girişimi

BM Küresel İlkeler Sözleşmesi, sorumlu kurumsal yönetim konusunda dünyanın en büyük ve en önemli girişimi olarak kabul görüyor. Sürdürülebilirlik alanında bir tür onay damgası olarak bilinen kurum; vizyon, insan hakları, çalışma standartları, çevre ve iklim sorunlarının ve yolsuzluğun önlenmesi alanlarında 10 evrensel ilkeye dayanan sürdürülebilir bir küresel ekonomi oluşturmayı hedefliyor. Kurum, şirketlerin ve kuruluşların stratejilerini ve faaliyetlerini, sürdürülebilirlik hedefleri ve BM Küresel İlkeler Sözleşmesi vizyonu ile uyumlu hale getirme konusunda destekliyor. Dünya çapında 13 bin 500’den fazla şirket ve kuruluş, sadece bilgi alışverişinde bulunmakla kalmayıp aynı zamanda aldıkları önlemler ve gelişmeler hakkında düzenli ve şeffaf bir şekilde rapor vererek, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalamış bulunuyor.

REHAU signed UN Global Compact

Continuing to expand the scope of its sustainability strategies day by day, REHAU has signed the UN Global Compact. REHAU CEO William CHRISTENSEN announced that they are committed to sustainability principles, as a member of one of the world’s largest and most important institutions in terms of responsible corporate governance.

rehau b

Powered by OrdaSoft!