egepen logEgepen Deceuninck, Legend Sistemleri ile Kusursuz Yalıtım Sağlıyor

Türkiye’nin PVC devlerinden Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen Legend Sistemleri, IFT Rosenheim laboratuvarının yaptığı testten aldığı sonuca göre hava, ısı ve ses yalıtım özelliğiyle üstün performans sunuyor.

 

 

 

egepen 1

PVC sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen Legend Sistemleri, kullanıcıları sıcak ve soğuk havanın olumsuz etkilerinden koruyor, mekanlara ferahlık ve rahatlık katıyor. 80 mm genişliğe, 6 odacıklı kanat yapısına sahip olan ve kusursuz ses ve ısı yalıtımı sağlayan Legend Sistemleri, aynı zamanda mekanlara estetik katıyor.

Uluslararası Kalite Onaylı

Legend Sistemleri, 1966 yılında yalıtım sektöründe ürün kalitesini iyileştirmek amacıyla kurulan ve ürünleri araştıran, raporlandıran ve sertifikalandıran IFT Rosenheim tarafından test edilerek uluslararası arenada da kalitesini kanıtladı. Sonuçlara göre, Legend Sistemleri hava, ısı ve ses geçirmez özelliğiyle üstün performansını kanıtladı. Test edilen bir doğramada, U pencere değerinin çalışması da IFT Rosenheim tarafından hesaplanarak raporlandı. Buna göre, Legend Sistemi’nin bir doğrama için U pencere değeri; 0.78 W/m2K olarak tespit edildi.

Egepen Deceuninck Provides Perfect Insulation with Legend Systems

Legend Systems, developed by Egepen Deceuninck, one of Turkey’s PVC giants, offers superior performance with its air, heat and sound insulation properties, according to the results of the test conducted by the IFT Rosenheim laboratory.

 

Powered by OrdaSoft!