PAGEV ve PÜKAD’tan PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Anadolu Lisesi Ziyareti

PÜKAD (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) Başkanı Dr. Mehtap ULUCEVİZ ve yönetim kurulu üyeleri, PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı Başkanı) Yavuz EROĞLU ile birlikte Küçükçekmece PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

 

 

 

pagev pukad

PÜKAD Başkanı Dr. Mehtap ULUCEVİZ ve yönetim kurulu üyeleri, PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ile birlikte 8 Ekim tarihinde, Küçükçekmece PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Okul yönetimi ile mezun öğrencilerin sektörün iş gücüne katılımına ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret sırasında, sektörde nitelikli iş gücü yaratılmasına yönelik fikir birliğine varıldı. Bu kapsamda öğrencilerin sektörde kariyer fırsatları elde ederek iş gücüne katılımlarının artırılması için iş birliği geliştirilmesine karar verildi. 

PAGEV (Turkish Plastics Industrialists’ R&D and Training Foundation) and PÜKAD (Window & Door Sector Association) visited PAGEV Plastics Technology Vocational and Anatolian High-School

PÜKAD (Window & Door Sector Association) President, Dr. Mehtap ULUCENGİZ, and its Board Members, together with PAGEV (Turkish Plastics Industrialists’ R&D and Training Foundation) President, Yavuz EROĞLU, visited Küçükçekmece PAGEV Plastics Technology Vocational and Anatolian High-School.

Powered by OrdaSoft!