akd.0jpg“AKD Kurumsal Danışmanlık Olarak Firmaların Kurumsal Çalışmalarına Yeni Bir Soluk Kazandırıyoruz”

AKD Kurumsal Danışmanlık, sadece hizmet değil çözüm odaklı yaklaşımıyla firmaların tüm iletişim süreçlerini yönetiyor.

 

 

 

 

akd

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerinin yayın ve reklamcılık alanlarındaki köklü tecrübesinden ilham alarak 2019 yılında hizmet vermeye başlayan AKD Kurumsal Danışmanlık, firmaların kurumsal çalışmalarına yeni bir soluk kazandırıyor.  Firma hakkında bilgiler edindiğimiz AKD Kurumsal Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Kadir AKSÖZ, “Kurumsal iletişimin tüm alanlarına dokunan bir firma olarak çözüm ortaklarımıza danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Kurumsal kimlik, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, grafik tasarım, ürün çekimleri, tanıtım filmi, promosyon çalışmaları, stand tasarım uygulama hizmetleri, fuar toplantı organizasyonları gibi çok sayıda alanda firmalarımıza destek veriyoruz” dedi.

akd2

Firmalara Değer Kazandıran Çözüm Ortaklığı

AKD Kurumsal Danışmanlık olarak sundukları hizmet ile firmaların kurumsal iletişim çalışmalarının tüm dinamiklerini yeniden tanımladıklarına dikkat çeken AKSÖZ, “Mimart Yayıncılık’ın köklü tecrübesinden yola çıkarak iletişimin tüm alanlarını kapsayan her hizmeti büyük bir ciddiyet ve tecrübe ile gerçekleştiriyoruz. Firmalarımızın beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılıyoruz. Her zaman işimizin takipçisiyiz. Hizmetlerimiz ile firmalarımıza büyük bir değer kazandırıyor, çözüm odaklı hizmetimizle fark yaratıyoruz” dedi.

“AKD Kurumsal Danışmanlık to the Institutional Works of Company We Bring a New Breath”

AKD Kurumsal Danışmanlık manages all your communication conversations, not only with services but also with solutions.

akd3

Powered by OrdaSoft!