ADO Grup Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Geniş Ürün Yelpazesi ile Yerini Aldı

Adopen, Adokapı ve Ado Film markalarıyla Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda yerini alan ADO Grup, farklı ihtiyaçlara uygun geniş ürün yelpazesi, yenilikçi çözümleri ve gelecek vizyonunu katılımcılar ve ziyaretçilerle buluşturdu.

 

 

 

ado 92a

Global yapı malzemeleri üreticisi olma hedefiyle çok sayıda yeniliğe imza atan ADO Grup, bu senedeki fuarda da PVC pencere ve kapı sistemleri, PVC profil, alüminyum pencere ve kapı sistemleri, ahşap kompozit ve MDF kapı, kapı ve pencere aksesuarları gibi ileri teknoloji eseri kaliteli ile ürün yelpazesini katılımcı ve ziyaretçilerle buluşturdu.

Üstün Teknolojik Gücünü Sergiledi

Dünyanın en ileri teknolojilerine sahip olan Ado Grup, üstün teknolojik gücü ve yenilikçi yüzüyle fuar sırasında oldukça verimli iş bağlantıları kurdu. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılaşan firma, fuarın en gözde markaları arasında yer aldı.

Üretim faaliyetlerini 20 yıldır, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki entegre tesisleri ile 3 farklı kıtadaki fabrikalarında sürdüren ADO Grup, 62 yıldan bu yana Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Artan üretim hacmi ve yükselen işgücü sayısıyla Türkiye ekonomisini destekleyerek geleceğe kalıcı izler bırakma hedefini daha da yukarılara taşıyor.

ADO Group attended Eurasia Door & Window Fair with Its Wide Range of Products

Having attended the Eurasia Door & Window Fair with its Brands of Adopen, Adokapı, and Ado Film, ADO Group presented its wide range of products suitable for various needs, its innovative solutions, and future vision to the participants and visitors.

Powered by OrdaSoft!