maestro 76 logoMaestro Pencere ve Kapı Sistemleri, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Yeni İş Birliklerinin Temelini Attı

Profil üreticisi Ege Profil’in markalarından Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda en yeni ürünlerini sergilerken, yeni iş birliklerinin temelini attı.

 

 

 

maestro 92a

Türkiye’nin öncü profil üreticisi Ege Profil çatısı altında yer alan Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, Avrasya Pencere Fuarı’nda; Impact, Vertigo, Rebel, kepenk ve panjur sistemlerini tanıttı. Hem sektör profesyonelleri hem de ziyaretçiler Maestro standına yoğun ilgi gösterdi.

Serhat TAYFUR “Yeni İş Birliklerinin Temelini Attık”

Fuara ve sergiledikleri ürünlere ilişkin bilgi veren Maestro PVC Pencere ve Kapı Sistemleri Pazarlama ve Satış Müdürü Serhat TAYFUR, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrasya Pencere Fuarı’na birbirinden farklı çok sayıda ülkeden birçok üretici ile tedarikçi marka katıldı. Türkiye’nin yeniliklere açılan penceresi olarak sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmekten ve yeni iş birliklerinin temelini atmaktan memnunuz. Yüksek yalıtım sağlayan, kaliteli, dayanıklı ve dört mevsim kullanılabilen ürünlerimizle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Uzun ömürlü ve çevreye duyarlı üretimimizle ön plana çıkıyoruz” dedi.

Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri laid the Foundation of New Collaborations at Eurasia Window Fair

Among the brands of the profile-producer Ege Profil, Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri laid the foundation of new collaborations, while displaying its latest products at Eurasia Window Fair.

maestro 92b

maestro 92b

Powered by OrdaSoft!