Mekanlara Değer Katan CAMODA, Avrasya Pencere Fuarı’nda Ziyaretçileri ile Buluştu

Tüyap Kongre Merkezi’nde 03-06 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda Camoda, konsept showroom tasarımını yansıttığı stand ile ziyaretçilerine cam balkon sistemlerini tanıttı.

 

 

camoda-92a.jpg

Kapı, pencere, cam ve alüminyum sektörlerinde Avrasya bölgesinde ve Dünya’da pandemi sonrası yapılan ilk organizasyon olmasından dolayı ağırlıklı olarak yurt dışı ziyaretçilerin katıldığı fuarda; yeni hareketli küpeşte ürünü dikkat çekti. Cam panelleri uzaktan kumanda ile hareket eden yeni hareketli küpeşte camlama sistemi iç taraftan kolayca silinebilmektedir. Balkonda yer kaplamayan sistem aynı zamanda balkon korkuluğu olarak da kullanılabilmektedir.

İşlevsel ürünleri ile mekanlara farklı çözümler sunan Camoda, ev ve ticari kullanım için geliştirdiği ürün gruplarından açılı balkonlara uygulanabilen, cam panelleri her iki tarafa toplanıp katlanabilen katlanır cam balkon sistemlerini, kolay kullanımı dikkat çeken sürme cam balkon sistemlerini ve üzerine görsel baskı imkanı olan dış mekan perde sistemlerini fuarda sergiledi.

Camoda, which adds Value to Places, got Together with Its Guests at the Eurasia Window Fair

Camoda introduced its newest glass balcony systems at its booth at the Eurasia Window Fair, which reflected its concept showroom design.

camoda 72b

camoda 92c

 

Powered by OrdaSoft!