Pimapen Yeni Reklam Filminde “Şimdi Sessizlik Lütfen” Diye Sesleniyor

Pimapen, geçtiğimiz aylarda başlattığı “Şimdi Sessizlik Lütfen” adlı farkındalık projesinin reklam filmini yayınladı.

 

 

 

pimapen 1a

Dünya Sağlık Örgütü’nün tanımladığı insan sağlığı için risk oluşturan faktörlerden biri de gürültü kirliliği. Gürültünün insan sağlığına ve çevreye verdiği zararlara dikkat çekerek, korunma yolları konusunda kullanıcıları bilgilendirme amacıyla yola çıkan ve geçtiğimiz aylarda “Şimdi Sessizlik Lütfen” farkındalık projesini hayata geçiren Pimapen, projenin reklam filmini yayınladı.  sehrisessizeal.com platformundaki gürültü haritası verileri aracılığıyla gürültünün insanlar üzerindeki psikolojik ve fizyolojik etkilerini ölçen Pimapen, reklam filminde kent yaşamındaki farklı sesleri ele alarak, gürültü kirliliğine dikkat çekiyor.

Gürültü Kirliliğine Son Vermek İçin: “Şimdi Sessizlik Lütfen”

Pimapen’in “Şimdi Sessizlik Lütfen” projesinin reklam filminde; korna sesleri, iş makineleri gibi kent yaşamındaki farklı seslerden yola çıkılıyor, gencinden yaşlısına kadar gürültünün insan hayatına olan etkilerine dikkat çekiliyor. Filmde; istediği üniversiteye girmek için çok çalışan Eda’nın dağılan dikkati, uyuyamayan Ada bebeğin huzursuzluğu ve gürültüden sağlığı etkilenen Derya teyzenin ruh hali samimi ve içten bir üslupla aktarılıyor. Film, görünmeyen ama her yerde olan gürültü kirliliğinin insan sağlığına ve çevreye verdiği zararlara dikkat çekerek farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Pimapen Calls “Quiet Now, Please” in New Commercial Film

Pimapen has released the commercial of the awareness project “Silence Now, Please”, which it started in the past months.

pimapen 1b

Powered by OrdaSoft!