isiyad 75aİSİYAD Genel Başkanı Cemal ÇOBAN Güven Tazeledi

İSİYAD (İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da birçok görev değişimi olurken Cemal ÇOBAN tekrar Genel Başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 

 

 

 

isiyad 75b

İSİYAD (İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği) tarafından gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan İSİYAD Genel Başkanı Cemal ÇOBAN, “2010 yılında faaliyetlerini başlattığımız derneğimizde tarafıma Genel Başkanlık uygun görülmüştür. Yenilenen yeni yönetimimizle ve siz değerli yol arkadaşlarımızla ‘Güçlü Ekonomi- Üreten Türkiye’ hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah. Yenilenen yönetimimiz ile beraber ilk hedefimiz 2022 Eylül ayında düzenleyeceğimiz İSİYAD EXSPO olacak. Çok kısa zamanda yurt içinde 81 ilimizde temsilciliklerimizi açacağız. Asya, Avrupa, Afrika, Avustralya, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Antarktika kıtalarında güçlü Türkiyemizin sesi olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle tekrardan Genel Başkanlık görevim şahsıma ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dilerim” İfadelerini kullandı.

Cemal ÇOBAN: “İSİYAD Ailemize Hayırlı Olsun”

Yeni yapılacak genel merkez hakkında üyelerine müjdeyi veren Cemal ÇOBAN, “Çevre ve Şehircilik İklim Bakanlığı İstanbul Milli Emlak İl Müdürlüğü ön onayı ile İstanbul Esenyurt E.5 üzeri 425 metrekare arsa üzerinde yapılacak İSİYAD genel merkez binamızın bakanlığımız tarafından derneğimize ön tahsis edilmesi neticesiyle bugün genel merkez binamızın proje plan ve tüm evraklarını İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Yapı, Proje, Ruhsat Müdürü Hakan MÜDÜR’e teslim ettik. Projemiz onaylanır onaylanmaz hemen inşaatına başlayarak, İstanbulumuza ve derneğimize yakışır binamızı yapacağız. Bu vesile ile başta Sayın Bakan Müşavirimiz Zeki GÜL’e ve Daire Başkanı Hakan BAŞKAN’a İSİYAD ailesi adına teşekkür ediyoruz. Ülkemize ve İSİYAD ailemize hayırlı olsun” dedi.

Cemal ÇOBAN, İSİYAD President Restored Trust

While many positions changed during the Extraordinary General Meeting held by İSİYAD (Istanbul Industrialists and Investors Businessmen Association) Management, Cemal ÇOBAN has been elected as President once again and restored trust.

isiyad 75c

Powered by OrdaSoft!