Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizle ALUEXPO’da Sektör Temsilcilerimizin Sesi Olduk

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ile ALUEXPO’da  firmalarımızla buluştuk. Sektör paydaşlarımızın temsilciliğini üstlendiğimiz standımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE tarafından ziyaret edildi.

 

 

 

mimart 01a

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık tarafından bu yıl 7.si gerçekleştirilen ALUEXPO- Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı ve ALUS’10- 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu, 3-5 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nin 1 ve 2’nci hollerinde gerçekleşti. Alüminyum sektörünün önemli organizasyonlarından ALUEXPO, bu sene de sektörün tüm paydaşlarını buluşturdu.

Biz de Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdüğümüz Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizin yeni sayıları ile ALUEXPO’da sektör temsilcilerimizin sesi olarak her zamanki yerimizi aldık.

We Have Became the Voice of Our Industry Representatives at ALUEXPO with Our Win&ARTProje and ALU&Art Magazines

We got together with our sector’s companies at ALUEXPO with our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines. Our booth, where we represented our sector’s stakeholders, was visited by the Minister of Industry and Technology, Mustafa VARANK, Deputy Minister of Industry and Technology, Hasan BÜYÜKDEDE.

mimart 01b

mimart 01c

 

Powered by OrdaSoft!