winhouseWinhouse Fensterbau Frontale Fuarı’nın Odak Noktası Oldu

Dünyanın en önemli pencere ve kapı fuarı Fensterbau Frontale, Almanya’nın Nürnberg kentinde 12-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Fırat’ın ve  PVC pencere sektörünün ihracat gücü Winhouse, farklı coğrafi bölgelerin ihtiyaçları için özel olarak tasarladığı ürünleriyle fuarın ilgi odağı olmayı başardı.

 

 

 winhouse 96b

Tam Yalıtımlı Sürme Sistemi Zenia Slide, Zenia Hebeschiebe, Selenit 75, Garnet 70, Diamond 60, Selenit Fransız Kasa, Selenit Hollanda Kasa, Güney Amerika için tasarlanan Andes ve Andes Sürme serilerini müşterileriyle buluşturan Winhouse, başarılı iş bağlantıları gerçekleştirirken ülkemizi de üst seviyede temsil etmenin haklı gururunu yaşadı. Stant tasarımıyla da dikkatleri üzerine toplayan Winhouse, dünyanın farklı bölgelerinden iş ortakları ve misafirlerini ağırlarken, Nürnberg Başkonsolosu Serdar DENİZ de standını ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Winhouse Fensterbau Became the Focus of Frontale Fair

Fensterbau Frontale, the world’s most important window and door fair, took place in Nuremberg, Germany between July 12-15. Winhouse, the export power of Fırat and PVC window sector, managed to be the center of attention of the fair with its products specially designed for the needs of different geographical regions.

winhouse 96c

winhouse 96b

Powered by OrdaSoft!