VORNE Fensterbau Frontale Fuarı’nı Başarıyla Tamamladı
VORNE, Almanya’nın Nürnberg şehrinde gerçekleşen Fensterbau Frontale Fuarı’na son teknoloji ürünleriyle katıldı. 12-15 Temmuz tarihlerinde düzenlenen fuarda en yeni, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.

 

 

 

vorne 78a

VORNE, “Yenilikçi Çözümler” mottosuyla katıldığı fuarda, başta VORNE Otomatik Kaldır-Sür Sistemi olmak üzere özenli ve özverili bir çalışmanın sonucu olan ürünleriyle dikkatleri üzerine topladı.

Akıllı Sürme Sistemi Yoğun İlgi Gördü
Firmanın Ar-Ge faaliyetleri kapsamında geliştirdiği Akıllı Ev Sistemlerine Uyumlu Otomatik Kaldır-Sür Sistemi, fuarın en dikkat çeken ürünleri arasındaki yerini aldı. Android ve IOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefon veya tabletlere Apple Store veya Play Store’dan indirilen uygulama sayesinde sürme sistemi tek tuşla açılıp kapanırken, güvenlikli havalandırma moduna alınabiliyor veya istenilen mesafede açık kalabiliyor. Sistem her yerden kontrol edilebiliyor.

Nürnberg Başkonsolosu Serdar DENİZ Standını Ziyaret Etti
Almanya Nürnberg Başkonsolosu Serdar DENİZ de VORNE standını ziyaret ederek VORNE Genel Müdür Yardımcısı Murat DEMİR ile bir araya geldi. Serdar DENİZ, ürünler ve fuar hakkında Murat DEMİR’den bilgi aldı. VORNE, yoğun ve keyifli geçen dört günün ardından bir fuarı daha başarıyla geride bırakmanın, firmayı ve Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığını bildirdi.

VORNE Fensterbau Successfully Completed Frontale Fair
VORNE has participated in the Fensterbau Frontale Fair in Nuremberg, Germany with its latest technology products. Received full marks from the visitors with its newest, functional and innovative products at the fair held on July 12-15.

vorne 78b

Powered by OrdaSoft!