Egepen Deceuninck Yeni Ürünlerini Tüm Hızıyla Türkiye’deki Alt Bayilerine Tanıtmayı Sürdürüyor

Egepen Deceuninck, zarif tasarım ve üstün performansı ile öne çıkan yeni serilerini Türkiye’deki alt bayilerine tanıtmaya tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

 

egepen 96 2a

Egepen Deceuninck, zarif tasarım ve üstün performansı ile öne çıkan yeni serileri Legend Art ve eşiksiz sürme sistemi olan Slimslide Sürme Sistemi’nin tanıtımlarına 16 Haziran’da Adana Hilton Otel’de başladı. Adana ve çevre illerdeki alt bayilerin ve ustaların katılımı ile gerçekleşen toplantıda tüm katılımcılar, ürünlerin özel olarak tanıtıldığı stantta yeni serileri deneyimledi. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı toplantı, akşam yemeği ile son buldu.    

Tamer ÖZEN: “Yeni Sürme Sistemimiz Ses ve Isı Yalıtımında Rakipsiz”

Toplantıya ilişkin konuşan Genel Müdür Yardımcısı Tamer ÖZEN, “Adana ve çevresinde bulunan alt bayilerimiz ve diğer iş ortaklarımız ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantıdan oldukça memnunuz. Ses ve ısı yalıtımı konusunda rakipsiz olan Legend Art ve Slimslide Sürme Sistemimizi paylaşmaktan dolayı gururluyuz. İlklerin öncüsü olmanın yaşattığı yolda bayilerimizin varlığı ve desteğiyle verdiği güce teşekkür ediyorum. Egepen Deceuninck; teknolojiye yaptığı yatırımlar, Ar-Ge çalışmaları, kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile yeni ürünler çıkartarak Türkiye’de PVC sektörünün nabzını tutmaya devam edecektir” dedi.

Egepen Deceuninck Continues To Introduce Its New Products To Its Sub-Dealers All Over Turkey Without Cease

Egepen Deceuninck continues to introduce its new series, which stand out with their elegant design and superior performance, to its sub-dealers in Turkey without cease.

egepen 96 2b

Powered by OrdaSoft!