winhouseWinsa Odağına Sürdürülebilir Geleceği Alarak Tasarladığı Yeni Safir 76 Sistemi’ni İş Ortaklarına Tanıttı

Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, odağına yeşil odaklı geleceği alarak tasarladığı Yeni Safir 76 Sistemi’ni, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren iş ortaklarına İzmir’de Wyndham Grand Hotel, Ankara’da JW Marriott Hotel ve İstanbul’da Hilton Kozyatağı Hotel’de düzenlediği toplantılarla tanıttı.

 

 

winsa 96

Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı V. Cem KORKMAZ’ın açılış konuşması ile başlayan tanıtım toplantıları, Winsa Marka Satış Direktörü Batuhan BOYACI’nın marka olarak sahip oldukları farklılıkların başarılarına olan etkisini anlattığı sunumu ile devam etti. Sunumunda Winsa’nın sektöründeki öncü geçmişine ve Yeni Safir 76 Sistemi ile odaklarını geleceğin sürdürülebilir mimarisine çevirdiklerine değinen Batuhan BOYACI, “Bugün de tıpkı geçmişte olduğu gibi fark yaratmak, sektörümüze öncülük etmek için büyük ölçekli programlara odaklanıyoruz. Yeni Safir 76 Sistemi ile geleceğin sürdürülebilir mimarisini inşa etmek için yola çıkıyoruz. Daha çevreci, yaşanabilir bir dünya için, tüm dünya devi markalar gibi biz de yönümüzü daha az enerji tüketimine, minimum karbon ayak izine çeviriyoruz’’ dedi.

Yeni Safir 76 Sistemi’nin Özellikleri Anlatıldı

Kartepe İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Nuri ASLAN’nın üretimde sürdürülebilir dönüşümden bahsettiği sunumunun ardından Danışman Kadir ERMURAT, Yeni Safir 76 Sistemi’nin özelliklerini anlattı. Toplantıların ilk yarısının son sunumunda ise Winsa Teknik Destek ve Denetim Yöneticisi Fahrettin BAYRAM, sürdürülebilir mimaride passive house yapıların önemine vurgu yaptı. Toplantıların ikinci yarısında Eğitmen Mehmet KOCABAŞ, “Değişim Yönetimi ve Yenilikçilik” konularına bambaşka bir perspektiften baktıran sunumu ile herkese keyifli anlar yaşattı. Gün sonu yapılan fotoğraf çekiminin ardından tüm katılımcılar toplantının oldukça verimli bir o kadar da keyifli geçtiğini ifade etti.

Winsa Introduced To Its Business Partners The New Sapphire 76 System, Designed By Focusing On Sustainable Future

Winsa PVC Window and Door Systems introduced to its business partners serving all over Türkiye the New Sapphire 76 System it has designed by focusing on the green-oriented future in meetings organized at Wyndham Grand Hotel in İzmir, JW Marriott Hotel in Ankara, and Hilton Kozyatağı Hotel in İstanbul.

Powered by OrdaSoft!