Avrasya Bölgesi’nin Dev Buluşmasında Her Zamanki Yerimizi Aldık

Mimart Yayıncılık olarak Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımızla, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda her zamanki gibi 3 ayrı holde 3 ayrı stantla yerimizi aldık.

 

 

 

 

winart aluart 80a

Dünyanın ikinci, Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, 12- 16 Kasım tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde buluşturdu. Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GALSİAD) destekleriyle gerçekleşen fuarlar yine rekor katılımla tamamlandı. Fuarları 126 ülkeden 13.143 yabancı, 46.985 yerli olmak üzere toplam 60.128 kişi ziyaret etti. Sektör temsilcilerimizi aynı platformda buluşturarak binlerce sektör profesyoneline ev sahipliği yapan fuar, bir önceki yıla oranla ziyaretçi sayısını büyük ölçüde artırarak Avrasya bölgesindeki gücünü pekiştirdi.

Reklam ve Tanıtım Faaliyetlerimizle Sizlerin Sesi Olduk

Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdüğümüz Win&ARTProje- ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımız ile Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda sizlerin sesi olarak her zamanki yerimizi aldık. Salon 2 - 222E, Fuaye ve Salon 14 - 1408 nolu stantlarımızdan Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimiz ile Fuar Özel Sayımızın dağıtımını gerçekleştirdik. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle sizleri geniş kitlelerle bir araya getirerek, iş hedeflerinize hizmet etmeyi sürdürdük.

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, sektörlerimizin hedef ve beklentilerini doğru belirleyerek firmalarımızın buluştuğu tüm yurtiçi-yurtdışı fuar ve organizasyonlarda her zamanki yerimizi alıp sektör profesyonellerinin sesi olmaya devam edeceğiz.

We Took Part at the Giant Meeting of the Eurasia Region as Always

As Mimart Yayıncılık, we took part at 3 separate booths located in 3 separate Halls as always in the Eurasia Window, Door and Glass Fairs held at İstanbul TÜYAP Fair and Congress Center between November 12-16 with our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines, and Fair Exclusive Edition.

winart aluart 80b

Powered by OrdaSoft!