Pimapen, Avrasya’nın Dev Buluşmasında 40. Yıla Özel Tasarlanan Standında Ziyaretçilerini Ağırladı

 Türkiye’nin pencereye adını veren markası Pimapen, Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda 40. yılına özel tasarladığı standında ziyaretçilerini ağırladı.

 

 

 

pimapen 98a

PVC pencere sektörünün kurucusu Pimapen, Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda yerini aldı.  Pencereye adını, Türkiye’ye 40 yılını veren marka, “Nesilden Nesile Geleceğe” konseptini çınar ağacı ile birleştirerek 243 metrekare standında konumlandırdı. 

Sektöre Yön Veren Serilerinin Kesitlerini Sergiledi

Kuruluşundan bu yana, üretimden tüketime uzanan proseste, doğaya zarar vermeden, uzun ömürlü kullanım sağlayan mükemmel yalıtımlı ürünleri sunmayı kendisine ilke edinmiş Pimapen, sektöre yön veren serilerinin kesitlerini özel bir alanda sergiledi. Ana profilleri 80 mm genişliğinde olan, 6 odacıklı üstün ısı ve ses yalıtımı sağlayan ve yüksek katlardaki rüzgar yüküne karşı üstün mukavemet sağlayan Nirvana, yeni gömme kasası ve modern çizgisiyle Albatros Sürme sistemleri yapı ve inşaat sektörlerinin karar vericileri konumundaki profesyoneller ve iş ortaklarından ilgi gördü.

Pimapen Hosted Its Visitors at Its Stand Specially Designed for Its 40th Anniversary at the Giant Meeting of Eurasia

Türkiye’s brand that gives its name to windows, Pimapen hosted its visitors at its stand specially designed for its 40th anniversary at Avrasya Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs.

pimapen 98b

Powered by OrdaSoft!