Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri Avrasya’nın Dev Buluşmasında Yoğun İlgi Gördü

Türkiye’nin öncü profil üreticisi Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nda Impact, Vertigo, Rebel, kepenk ve panjur sistemlerini tanıttı.

 

 

 

maestro 98a

Maestro, bu yıl 23’üncü kez düzenlenen Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’na sektörde fark yaratan serileriyle katılım sağladı. Firmanın üstün üretim ve yüksek teknolojik gücünün temsilcisi olan yeni serilerine hem bayiler hem de sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi.

Serhat TAYFUR: “Yeni İşbirliklerinin Temelini Attık”

Maestro PVC Pencere ve Kapı Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Serhat TAYFUR, fuara ve sergiledikleri ürünlere dair şu değerlendirmede bulundu: “Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’na her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı, çok sayıda ülkeden, birçok üretici ile tedarikçi marka katıldı. Türkiye’nin, distribütörlük anlamında en önemli markalarından biri olarak, sektörümüzün önemli firmaları ile işbirliklerimizi güçlendirmekten ve yeni işbirliklerinin temelini atmaktan çok memnunuz. Yüksek yalıtım sağlayan, kaliteli, dayanıklı ve dört mevsim kullanılabilen ürünlerimizle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Fuarda da karşılaştığımız yoğun ilgi, güzel işler başardığımızın bir kanıtı oldu bizim için.’’

Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri Attracted Huge Interest at the Giant Meeting of Eurasia

Türkiye’s leading profile manufacturer Ege Profil Tic. ve San. A.Ş., introduced its Impact, Vertigo, Rebel, shutter and blinds systems at Eurasia Window, Glass, Door and Aluminum Fairs.

maestro 98b

Powered by OrdaSoft!