Winsa Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Sürdürülebilir Tasarımlı Yeni Safir 76 Sistemi Dikkat Çekti

Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda yenilikçi ürünleriyle yerini aldı. Etkinlikte 2. hol 211. stantta yer alan modern mimariye uygun cephe stillerinden yola çıkarak tasarladığı standında, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçi ve iş ortağını ağırladı.

 

 

 

winsa 98 2a

Daima bir adım önde misyonu ile Winsa, geleceğin sürdürülebilir mimarisini hedefleyerek ürün gamına kattığı Yeni Safir 76 Sistemi’ni Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’ndaki standında katılımcıların beğenisine sundu. Minimal tasarım hatları ve ekolojiyi koruyan bir sorumluluk bilinciyle üretilen yeni sistem ilgiyle incelendi. Standında diğer bir sergilediği 9 mm görünüm alanı ile Red Dot Tasarım Ödülü kazanan Yeni Dorado 76 Sistemi katılımcıların ve mimarların dikkatini çekti.

Panoroma HS 76 Sürme Sistemi ile Fark Yarattı

Geniş açıklığı ile kullanıldığı alanlarda panoramik görüş konforu sunan Panoroma HS 76 Sürme Sistemi otomatik açılıp-kapanma sistemi ile alışılagelmişin dışında bir kullanım konforu sunarak fuarda fark yarattı. Günümüz sürdürülebilir mimarisinde sıkça tercih edilmeye başlanan pasif ev yapılara uygun, pasif ev komponent sertifikasının Türkiye’de ilk sahibi olan Revotech Sistemi’nin stantta yer alan montaj simülasyonu ve yalıtımlı yapısının yanı sıra otomatik açma-kapama sensörüne sahip Lotus Eksenel Sürme Sistemi oldukça beğenildi.

Winsa’s New Safir 76 System with Sustainable Design Attracted Attention at Eurasia Window, Door, and Glass Fairs

Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri attended the Eurasian Window, Door, and Glass Fairs with its innovative products. It hosted numerous guests and business partners throughout the event at its Booth No. 2 in Hall 2, designed on the basis of facade styles conforming with modern architecture.

winsa 98 2b

Powered by OrdaSoft!