VORNE Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda Yenilikçi ve Teknolojik Çözümler Sundu

VORNE, alanında yenilikçi ve akıllı sistem çözümleri sunan son teknoloji ürünleriyle katıldığı Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nı başarıyla tamamladı. Fuarda yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçi standına yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

vorne 80a

VORNE’nin Ar-Ge faaliyetleri kapsamında geliştirilen akıllı ev sistemlerine uyumlu Otomatik Kaldır-Sür Sistemi ve fuarda ilk defa sergilenen Otomatik Çift Açılım Sistemi fuarın adeta yıldızı oldu.

Otomatik Çift Açılım Sistemi’ne Yoğun İlgi

Sektör temsilcilerinin ilgi odağı haline gelen Otomatik Çift Açılım Sistemi, standart Çift Açılım Sistemi’nin tüm fonksiyonlarını uzaktan kumanda yardımıyla tek bir tuşla kullanma imkânı sunuyor. Dünyada açılım sistemleri sektörünü yakından takip eden VORNE, geleceğin akıllı evleri için internet ve bulut sistem bağlantılı açılım sistemleri ürünlerinin tasarlanması ve üretilmesine yönelik projelere hız kesmeden devam ediyor.

Yurtiçi ve Yurtdışı Bayileri Gala Yemeğinde Buluştu

Fuarın 3. gününde yurtiçi ve yurtdışı bayileri, gerçekleşen akşam yemeği organizasyonunda bir araya geldi. Florya Develi Restoran’da yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen gala yemeğinde VORNE Genel Müdür Yardımcısı Murat DEMİR ve Yönetim Kurulu Üyesi Eda İLERİ tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

VORNE Introduced Innovative and Technological Solutions at Eurasia Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs

VORNE successfully completed the Eurasia Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs it attended with its state-of-the-art products that have introduced innovative and smart systemic solutions to its field. Its booth attracted great interest of thousands of the guests from both home and abroad.

vorne 80b

vorne 80cb

Powered by OrdaSoft!