Winsa, İzmir Mimarlar Odası Yılbaşı Kokteylinde Mimarlarla Buluştu

Daima bir adım önde misyonuyla ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, yeni yılı İzmir ve çevre illerden mimarların katıldığı yılbaşı kokteyliyle karşıladı.

 

 

 

 

winsa 2a1

Yılın finalinde İzmir’deki Mimarlık Merkezi’nde düzenlenen yılbaşı kokteyli, mimarların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Winsa’nın Red Dot Tasarım ödülüne sahip Yeni Dorado 76 Sistemi, eşsiz yalıtım değeri ile maksimum enerji tasarrufu sağlayan pasif ev komponent sertifikalı Revotech Sistemi ve eşiksiz kullanımlı, geniş görünüm alanı sunan Panoroma HS 76 Sürme Sistemi tüm katılımcı mimarların dikkatini çekti. Etkinlikte DJ Barthez ile yerli, yabancı rock ve pop müziğin efsane hit şarkılarından oluşan muhteşem repertuarıyla Throwback grubu katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Winsa Gathered with Architects at İzmir Chamber of Architects’ New Year Cocktail

Winsa PVC Window and Door Systems, the pioneer of breakthroughs and innovations under its mission to be one step ahead at all times, welcomed the new year with a New Year cocktail attended by architects from İzmir and neighboring cities.

winsa 2a

winsa 2a2

Powered by OrdaSoft!