Winsa’nın Red Dot Tasarım Ödüllü Yeni Dorado 76 Sistemi 9. Besiad-Gesifed İş İnsanları Zirvesi’nde Beğeni Topladı

İş İnsanları Zirvesi’nde Gold Sponsoru olarak yerini alan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, 9 mm görünüm alanı sunan Red Dot Tasarım ödüllü Yeni Dorado 76 Sistemi ile katılımcıların dikkatini çekti.

Winsa satış ve pazarlama ekibi, çeşitli sektörlerden iş insanları ile gerçekleştirilen birebir görüşmelerde yüksek yalıtım değeri sunan, düşük karbon ayak izi bırakarak üretim yapılan yenilikçi ürün gamını tüm katılımcılara tanıttı.

 

 

 

winsa 4a

Türkiye’nin en büyük bağımsız iş dünyası buluşması İş İnsanları Zirvesi’nin 9’uncusu Bodrum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) tarafından Bodrum Xanadu Otel’de gerçekleştirildi. Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) işbirliğiyle düzenlenen ve TÜSİAD ile TÜRKONFED’in de yer aldığı zirveye Türkiye’deki iş insanlarının yanı sıra Azerbaycan ve Moldova’dan da yatırımcılar da katılım sağladı.

Ekonomiye Dair Bilgiler Verildi

Mesut YAR’ın moderatörlüğünde yapılan etkinlikte Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ “Ekonomiye Genel Bakış” başlığıyla ekonomiye dair bilgiler verdi. Söyleşiler TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman SÖNMEZ ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan TURAN ile devam etti. Gün keyifli geçen gala yemeği ile tamamlandı. Etkinliğin son günü Halikarnas Balıkçısı’nın tarihinin anlatıldığı mavi tur gezisi gerçekleştirildi. Gezi sırasında yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ise tüm katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Winsa’s Red Dot Design Award-winning New Dorado 76 System Won Recognition at the 9th Besiad-Gesifed Business People Summit

Having attended the Business People Summit as Gold Sponsor, Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri attracted the attention of the participants with its Red Dot Design Award-winning New Dorado 76 System, which offers 9 mm of viewing area. In one-to-one meetings with business people from various sectors, Winsa sales and marketing team introduced to all participants its innovative product range, which offers high insulation value, and production of which is performed with low carbon footprint.

winsa 4b

winsa 4c

Powered by OrdaSoft!