yilmaz makina 80aYılmaz Makine’nin “Yerlileri” Avrasya’nın Dev Buluşmasında Büyük İlgi Gördü

Yılmaz Makine, yüzde 100 Türk mühendisliğiyle geliştirdiği yeni makinelerini, sektörün en önemli küresel etkinliklerinden Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda görücüye çıkardı. Fuarda birçok makine modelini ilk kez sergileyen firma, standındaki ziyaretçi trafiğiyle de farkını ortaya koydu.

 

 

 

 

yilmaz makina 80a

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markası Yılmaz Makine, dünyanın 100’ün üzerinde ülkesine ürün ve hizmetlerini ihraç ederken, marka bilinirliğini güçlendirmek için yerel ve küresel sektörel fuarlara katılmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, sektörün en önemli ticaret etkinliklerinden biri olan Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’na katılan Yılmaz Makine, sergilediği yeni makine modelleri, çevrim içi gerçekleştirilen Dijital Stüdyo bağlantıları ve yoğun ziyaretçi trafiğiyle fuara damgasını vurdu.

Yenilikleri ile Fuara Damga Vurdu

Satış ve pazarlama, satış sonrası destek ve Ar-Ge departmanlarından 50 kişilik dev bir ekibin görev aldığı fuarda; “AIM 3410 Alüminyum Profil İşleme Merkezi”, “CCL 1661 PVC Kaynak ve Köşe Temizleme Makinesi” ve “KP CNC 130 CNC Kontrollü Alüminyum Köşe Birleştirme Presi” modelleri ilk kez ziyaretçilerle tanıştırılırken, geçtiğimiz aylarda yurtdışında ilk lansmanları yapılan “ALM 6510 Alüminyum Profil İşleme ve Kesim Merkezi” ile “CDC 600 Bileşik Açılı Otomatik Çift Kafa Kesme Makinesi” de fuarda yerli alıcıların beğenisine sunuldu.

Çevrimiçi Bağlantılarla 26 Farklı Makine Modeli Canlı Olarak Sergilendi

Yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı Yılmaz Makine standında ayrıca, çevrim içi bağlantılarla Dijital Stüdyo üzerinden 26 farklı makine modeli de katılımcılarla buluşturuldu. Fuarda fiziki ve dijital olarak sergilenen tüm makine modelleri yerli ve uluslararası alıcılardan yoğun talep görürken, yerli profil üreticileri özellikle ALM 6510 Alüminyum Profil İşleme ve Kesim Merkezi’ne büyük ilgi gösterdi. Avrasya Bölgesi’nin en önemli sektörel etkinliği olan fuarda bayi ve müşterileriyle de bir araya gelen Yılmaz Makine, 100’den fazla bayi ve müşterisini geleneksel fuar yemeğinde ağırladı.

Yılmaz Makine Dünyayı Dolaştı

Halen dünyanın 100’ün üzerinde ülkesine ürün ve hizmetlerini ihraç eden Yılmaz Makine, küresel pazarlardaki etkinliğini artırmak için 2022 yılı boyunca yoğun bir çaba göstermeye devam etti. Bu yıl yurtiçinde 2, toplamda tüm dünyada 12 fuara katılım sağlayan Yılmaz Makine, Almanya’da düzenlenen Fensterbau Frontale, Fransa’da düzenlenen Batimat ve İspanya’da düzenlenen Veteco gibi sektördeki küresel fuarlara katılmaya devam ederek Türk makinesinin gücü ve kalitesini uluslararası arenada göstermeyi sürdürdü.

Yılmaz Makine’’s “Domestic Goods” Attracted Great Interest at Eurasia’s Giant Meeting

Yılmaz Makine has unveiled its new machines developed with 100 percent Turkish engineering at the Eurasia Window, Eurasia Glass and Eurasia Door Fairs,  among the most important global events of the sector. Alongside the numerous machine models it exhibited for the first time, the company came to the fore at the fair also with the guest traffic at its booth.

Powered by OrdaSoft!