Kayseri Mimarlar Odası’nın Düzenlediği “Mimfest” Winsa Sponsorluğunda Gerçekleşti

Mimarlık Haftası, bu yıl TMMOB Mimarlar Odası Kayseri Şubesi tarafından ilk kez “MimFest” başlığında kutlandı. Festival küratörlüğünü Murat SÖNMEZ’in üstlendiği, İlklerin ve yeniliklerin öncüsü olan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri’nin ana sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, “Güncel Koşulların Mimarlığı” temasıyla gerçekleşti.

 

 

 

winsa 5a

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü olan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri’nin ana sponsorluğunda, 3-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Mimarlık Haftası etkinliği, açılış seremonisi ile başladı. Mesleğe yeni adım atan genç mimarların rozet takdimi ve Mimar Eda VELİBAŞOĞLU’nun “Oda Anıları” söyleşisi sonrası canlı müzik eşliğinde ilk gün tamamlandı. Hafta boyunca mimarlar ile gerçekleştirilen atölyelere öğrenciler ve oda üyeleri yoğun katılım sağladı.

Söyleşilerde Nitelikli Yapılara İmza Atan Mimarlar Yer Aldı

7-8 Ekim tarihlerinde Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşilerde ise Uğur TANYELİ, Murat TABANLIOĞLU, Dürrin SÜER, Metin KILIÇ, Yeşim HATIRLI, Kutlu BAL, Hakan EVKAYA, Aslı ÖZBAY, Büşra AL, Deniz DOKGÖZ, Kerem PİKER, Ramazan AVCI, Deniz ASLAN, Hakan ÖZKAN, Gamze ÖZBAL ve Hakan AKSOY gibi pek çok nitelikli yapıya imza atmış mimarlar yer aldı.

Revotech Sistemi İlgi Odağı Oldu

Winsa’nın standında sergilediği modern cephelere tam uyum sağlayan, minimal tasarım çizgisi ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Tasarım ödülünü kazanan Yeni Dorado 76 Sistemi ve sürdürülebilir mimaride öne çıkan pasif ev komponent sertifikalı yüksek ısı yalıtım değerine sahip Revotech Sistemi tüm katılımcı mimarlar tarafından ilgi ile incelendi. Son gün düzenlenen, katılımcılara keyifli anlar geçirten gala yemeğinin ardından mimarlık haftası kutlamaları sona erdi.

“Mimfest” was organized by Kayseri Chamber of Architects under the Sponsorship of Winsa

TMMOB (Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects) Chamber of Architects’ Kayseri Branch celebrated the Architecture Week under the title of “MimFest” for the first time this year. Having been curated by Murat SÖNMEZ, and organized under the main sponsorship of Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, the pioneer of debuts and innovations, the event was held under the theme of the “Architecture of Current Conditions”.

winsa 5b

Powered by OrdaSoft!