Pimapen Ailesi 40. Yaşını Antalya Belek’te Kutladı

PVC pencere sektörüne adını yazdıran Pimapen, 40 yıllık yolcuğunu Türkiye’nin dört yanından gelen bayileriyle 28-30 Ekim tarihleri arasında Sueno Deluxe Belek’te kutladı.

 

 

 

pimapen 98 2a

PVC pencere sektörünün kurucularından ve Türkiye’de pencereye adını veren marka kimliği ile adımları atan Pimapen, Türkiye’nin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren iş ortakları ile Antalya, Belek’te gerçekleştirdiği bayi toplantısında, “Nesilden Nesile Geleceğe” söylemiyle 40. yaşını kutladı.

Nesilden Nesile Geleceğe Uzanan Yolculuk

Haber spikeri Jülide ATEŞ moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantı, Deceuninck Grubu CEO’su Bruno HUMBLET’in açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında Deceuninck Grubu’nun dünyadaki ve Türkiye’deki faaliyetlerinden bahseden Bruno HUMBLET, sürdürülebilirlik ile ilgili yapılan çalışmaları paylaşıp önemini vurguladı. Pimapen’in nesilden nesile geleceğe uzanan yolculuğunu anlatan Pimapen Satış Direktörü Seyfettin ASLAN konuşmasını, “40 yıllık mirasımızla birlikte yeni yol haritamız; temas ettiğimiz her noktaya mümkün olan en yüksek kalite ile hizmet sağlamak ve yürüttüğümüz titiz çalışmalar ile sektöre yön vermeye devam etmek. Bu hususların, ortaklarımız tarafından da aynı özende yürütülüyor olması bizleri cesaretlendiriyor ve azmimizi arttırıyor” diyerek sonlandırdı.

pimapen 98 2b

Marka Değeri Vurgusu

Karbon ayak izi ve sürdürülebilirlik ile ilgili yapılan çalışmalara değinen Kartepe İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Nuri ASLAN’ın sunumunun ardından sahneye çıkan Finans Uzmanı Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ, günlük hayattan örneklerle dünyadaki ekonomik gelişmeleri anlattı. Türkiye’nin ekonomik durumu ve geleceğiyle ilgili konuşmasını sonlandıran Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ, büyük ilgi ile karşılandı. Genel değerlendirme yaparak Pimapen’in marka değerine vurgu yapan Ege Profil Genel Müdürü Ergün ÇİÇEKCİ, iş ortaklarının sorularına cevap vererek konuşmasını bitirdi.

İş Ortakları Ödüllendirildi

Gala yemeğinde gerçekleşen ödül töreninde hem satış performansı iyi hem de uzun yıllardır Pimapen ailesinde olan iş ortaklarına ödülleri takdim edildi.  Ödül töreni ardından ünlü sanatçı Şevval SAM’ın şarkıları ile renklenen gece misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Pimapen Family Celebrated Its 40th Anniversary in Antalya Belek

Having given its name to the PVC window sector, Pimapen celebrated the 40th year of its journey between October 28th-30th at Sueno Deluxe Belek together with its dealers from every corner of Türkiye.

pimapen 98 2c

Powered by OrdaSoft!