arma yapi logArma Yapı, 2022’nin Verdiği Güvenle 2023’te Emin Adımlarla İlerleyecek

Arma Yapı Sistemleri A.Ş Ortakları Ayhan BAYRAM ve Cem YEŞİLIRMAK ile Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nın sektöre ve firmaya katkılarını ele aldığımız, 2023 beklentilerine değindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

arma yapi 98b

Katılım sağladığınız Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Arma Yapı olarak bu yıl 2. kez katıldığımız Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’’nın beklentilerimizin üstünde geçtiğini özellikle belirtmek isterim. Salgın hastalığın getirdiği moralsizlik, Rusya-Ukrayna savaşına bağlı olarak dünyadaki enerji krizi, hammadde fiyat artışları, yüksek enflasyon, ülkemizdeki ekonomik koşulların kötüye gidiyor olması sebebiyle acaba nasıl olur sorularıyla hazırlandığımız fuar, tüm bu sorulara olumlu yanıt verdi. Gerek gözlemlerimiz gerekse ziyaretçi raporlarımız ve fuar sonrası yaptığımız görüşmelerin bize verdiği gerçekliğin fuar beklentilerimizi karşıladığını ve 2023 yılı için motivasyonumuzu artırdığını söyleyebilirim.

Fuar yönetiminin paylaştığı bilgilerde de fuarın sektörümüz için başarılı geçtiğinin altı çizmektedir. Fuarı 126 değişik ülkeden toplam 60.000 kişi ziyaret etmiş, 45.000 kişi Türkiye’den 15.000 kişi de 126 farklı ülkeden olmuştur. Bu sektörümüz ve ülkemiz için gurur kaynağıdır. Firmaların fuar bilincinin artmasıyla fuardaki profesyonel stantların sayısında artış yaşanmıştır.

Fuarlarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? İlk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuar standımızda sergilediğimiz Roto Patio Inowa 400, Roto Designo (gizli menteşeli) TF çift açılım, Roto Komfort (engelli çift açılım) çift açılım; Ditec Dap 105, Sprint, Das 200, Das 107 otomatik kapı sistemleri, Fornax Pavo Slide, Kaldırmalı Sürme, Alüminyum Çift Açılım ile devamlı ürün çeşitliliğini arttıran İTO ürünleri fuarda dikkat çekerek ziyaretçilerimizin ilgi odağı olmuştur.

arma yapi 98a

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

Arma Yapı olarak 2023’ten çok umutluyuz ve umudumuzu her zaman yüksek seviyelerde tutmak istiyoruz. 2022’de başarılı bir yıl geçirmenin verdiği güven, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. 2020 Mayıs ayında geçtiğimiz yeni yerimizde Arma Yapı ailesine kattığımız yeni markalar ile daha güçlenmiş ve yenilenmiş olarak hizmet etmeye devam ediyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Arma Yapı, gücünü aldığı müşterilerini Arma Ailesinin bir parçası, bir dostu gibi görmekte ve en iyi markaları, genç dinamik kadrosuyla onların yanında çözüm ortağı olmaya devam etmektedir. Bu vesile ile tüm dostlarımızın yeni yılını kutlarken, sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, başarılı bir yıl geçirmelerini diliyor, Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Boosted With The Confidence Of 2022, Arma Yapı Will Take Firm Steps Forward In 2023

We interviewed with Ayhan BAYRAM and Cem YEŞİLIRMAK, the Partners of Arma Yapı Sistemleri A.Ş., in which we not only dwelled on the contributions of Eurasia Window, Glass, Door, and Aluminum Fairs to their Company, and to the sector as a whole, but also addressed to their expectations from the year 2023.

arma yapi 98c

Powered by OrdaSoft!