PÜKAD 2022 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

PÜKAD, yılın son yönetim kurulu toplantısını PÜKAD Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın KARSLIOĞLU’nun daveti üzerine Ankara - Sincan’daki İNTERPEN üretim tesisinde gerçekleştirdi.

 

 

 

 

pukad 98 2a

PÜKAD (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) üyeleri, yılın son buluşması olan 6. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Ankara- Sincan’da bir araya geldi. Toplantının ardından bir kısım PÜKAD üyelerinin de katılımıyla İNTERPEN profil üretim tesisi gezildi. Tesis gezisine katılan üyeler, yılın son fotoğraf karesinde birlikte poz verdi.

Yalçın KARSLIOĞLU’na Teşekkür

PÜKAD Üyeleri, gün sonunda PİDOSAN  A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak PİDOSAN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve PÜKAD Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın KARSLIOĞLU’na, 6. Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yapmanın yanında, üyelerimize İNTERPEN ve PİDOSAN üretim tesislerini görme imkanı sağladığı ve kapsamlı bir ziyaret programı düzenlediği için teşekkür ederiz.

PÜKAD (Window and Door Sector Association) Held Its Last Board Meeting in 2022

PÜKAD held its last board meeting of the year at the INTERPEN Production Facility in Ankara- Sincan upon the invitation of PÜKAD Board Member Yalçın KARSLIOĞLU.

pukad 98 2b

pukad 98 2c

Powered by OrdaSoft!