Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100. Sayımızla, Sektörümüzün Dev Buluşmasındaydık!

Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda, Mimart Yayıncılık olarak Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımız ile biz de her zamanki yerimizi aldık.

 

 

 

mimart 103

Avrasya Bölgesi’nin en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, bu yıl 24.kez kapılarını araladı. 11-14 Kasım tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak 3 stand ve 3 dergi ile her zamanki yerimizi aldık.

“Sektörün Sesi Olmaya Devam Ediyoruz”

Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GALSİAD) destekleriyle bu yıl 24.’sü düzenlenen fuar, geçtiğimiz yıla oranla %12,5 büyüme ile 14 salonun tamamında, 120 bin metrekare kapalı alanda gerçekleştirildi. 65.000’in üzerinde ziyaretçi ile sektör buluşmasını tamamlayan organizasyonda, ulusal ve uluslararası 600’ün üzerinde sektör profesyoneli yer aldı. Bizler de Mimart Yayıncılık olarak, Win&ARTProje - ALU&Art dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımız ile yerimizi aldık. Salon 8  - 822D, Fuaye ve Salon 12 - 1208 nolu stantlarımızda fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizi sizlerle bir araya getirdik.mimart 103b

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100. Sayımız Kutlu Olsun

Mimart Yayıncılık olarak 2006 yılında çıktığımız bu yolculukta sizlerin destekleriyle Win&ArtProje Dergimizin 100. Sayısına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalarla yayın hayatımıza yeni başarı hikayeleri eklerken firmalarımızın sesi olmaya devam ediyoruz

We attended the Grand Gathering of our Industry with Our #100 Issue on the 100th Anniversary of the Republic of Türkiye!

As Mimart Publishing, we once attended the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs with our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines and our Fair Exclusive Issue.

Powered by OrdaSoft!