Pimapen Bayileri Küba Gezisinde Buluştu

Pencere sektörünün öncü firmal arından Pimapen, başarılı satış performanslarını, bayileri ile birlikte unutulmaz bir seyahat deneyimiyle kutladı.

 

 

pimapen w103b

Pimapen, 11-16 Aralık 2023 tarihleri arasında, satış performansları itibari ile 2023 yılını kutlamak adına bayileriyle birlikte Küba’daydı. Pimapen Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin ASLAN ve Türkiye bölge müdürlerinin de yer aldığı gezide, Küba’nın tarihi noktalarına ziyaretler gerçekleştirildi.

Unesco Dünya Mirasları Ziyaret Edildi

Unesco Dünya Mirası listesinde bulunan, dünyaca ünlü Küba tütünlerinin yetiştiği ve Küba purolarının resmi olarak üretildiği fabrikada puro yapımını ve kültürünü yakından tanıyan Pimapen bayileri, bu özel yıl sonu buluşmasında keyifli bir keşif gerçekleştirdi. Turizmin gözde şehirlerinden Küba’da gezilen yerler arasında, Varadero şehri, Havana Eski Kenti, Devrim Meydanı, Rom Müzesi, Atatürk Heykeli, Küba’nın efsanevi kahramanı Che Guevara’nın evi ve Morro Kalesi de yer aldı. Birçok restoranda, Küba mutfağının da tadımı yapıldı.

pimapen w103a

“Biz Güçlü Bir Aileyiz”

Pimapen Genel Müdür Yardımcısı Sn. Seyfettin ASLAN, 2023 satış ödüllerinin de takdim edildiği Küba gezisini, “Bayilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu seyahat, Pimapen ailesi olarak bağlarımızı daha da kuvvetlendirdi. Güç birliğimiz ve enerjimizin, sektördeki başarımızı artırarak devam ettireceğine inanıyorum,” şeklinde değerlendirdi.

Pimapen Dealers Met on a Trip to Cuba

Pimapen, one of the leading companies in the window industry, celebrated its successful sales performance with its dealers with an unforgettable travel experience.

pimapen w103c

Powered by OrdaSoft!