enderpenEnderpen ile 25 Yıldır “Başarı Tesadüf Değil”

1968 yılından bu yana pvc pencere ve kapı sektöründe faaliyet gösteren Enderpen, yapı sektörüne değer katmaya devam ediyor. Çevreye duyarlı üretim anlayışı, geniş ürün-renk seçenekleri ve kalite anlayışıyla sektördeki yerini koruyor.

 

 

 

enderpen w103a

Kaliteli ürün üretim anlayışı, çevre dostu politikası ve 25 yıllık tecrübesi ile hem yurt içi hem yurt dışında tercih edilen, yenilik, sağlamlık kelimeleriyle anılan bir marka olan Enderpen, “Başarı tesadüf değil,” diyor.

Çevreci, Yenilikçi Üretim Anlayışı ile 25 Yıl

Dünya PVC üretim üssü haline gelen Türkiye’de yerli ve milli bir marka olan Enderpen, PVC sektörüne yön veren ve her hareketi takip edilen, atılımları merakla beklenen bir marka. “Elbette bu başarı tesadüfi değildir,” diyen Enderpen Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ERCAN, bunun arkasında 25 yılın verdiği tecrübeyle dürüst ve kaliteli üretim anlayışı, müşteri talep ve önerilene gösterilen özenli yaklaşım ve çağın getirdiği teknolojik yeniklere hızlı adaptasyonun olduğunu belirliyor. “Enderpen olarak, üretim yaparken kaynaklarımız en verimli şekilde kullanıyoruz. Gelecek nesiller daha güzel bir dünya bırakmak ilkesinden taviz vermiyoruz. Bunun için tesisimizde kurulu güneş enerji panelleri ile kendi elektriğimizi üretmekle kalmıyor, aynı zamanda ülke ekonomisine de destek oluyoruz,” şeklinde konuşan ERCAN, bu bilinçle hem sektörde hem de organize sanayi kuruluşları içerisinde lider ve örnek olma misyonlarının farkında olduklarını söylüyor.

enderpen w103bÜrünlerinin yalnızca üretirken değil, yüksek ısı yalıtım katsayısı sayesinde kullanırken de kullanıcılarına avantaj sağladığını belirten marka, ısıtma ve soğutma giderlerinde sağladığı tasarruf sayesinde, hem daha az enerji kullanımını sağlayarak bütçeye, hem de çevrenin korunmasına destek olduklarını belirtiyor.

 

Detaylardaki Harmoni

Enderpen, “Yeni Nesil Sistemler” sloganıyla çıktıkları yolda, yapı sektörünün en önemli tamamlayıcı unsurlarında biri olan PVC kapı ve pencere sistemlerinde, sürekli yenilik ve değişim felsefesiyle tüm kesimlerin ihtiyacı olan seri ve renklerde ürünler üretmeye devam ediyor. Ürünlerini tasarlarken modern yapı anlayışıyla klasiğin estetiğini birleştiren detaylar dikkat çekiyor.

“Geliştirdiğimiz 80‘lik Higline Serisi ile Yapı Sektöründe Tercih Sebebi Olmanın Gururunu Yaşıyoruz”

Müşterilerine yüksek kalite ürünler sunma konusunda kararlı olduklarının her defasında altını çizen Enderpen’in iddialı duruşu, bağımsız denetim kuruluşları tarafından yapılan denetimler ve testlerle de kanıtlanıyor. Enderpen Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ERCAN, “Kalite anlayışımız ve çalışma eğitimimizle kurduğumuz Ar-Ge merkezi sayesinde, sürekli olarak tasarım ve yalıtım kat sayısı yüksek ürünleri geliştirmekteyiz. Geliştirdiğimiz 80‘lik Higline serisi ile yapı sektöründe tercih sebebi olmanın gururunu yaşıyoruz. En son geliştirdiğimiz ısı yalıtımlı Sunline sistemimizi de yakında yapı sektörünün hizmetine sunacağız” diyerek, yeni gelişmelerin de haberlerini bugünden bizlerle paylaşıyor.

“Success is Not a Coincidence” with Enderpen for 25 Years

Operating since 1968 in the pvc window and door sector, Enderpen continues to add value to the building sector. It maintains its place in the sector with its environmentally sensitive production approach, wide product-color options and quality perception.

enderpen w103c

Powered by OrdaSoft!