Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, Portföyündeki Yeni Ürünler ile Avrasya Pencere Fuarı’ndaydı

Türkiye PVC sektöründeki yerini 2004 yılında Ege Profil çatısı altında alan Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, 11-14 tarihleri arasında Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda, sektör temsilcilerini ağırladığı standında yeni ürünlerini tanıttı.

 

 

 

maestro w103a

Bu yıl 11-14 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda uzun ömürlü, yalıtımlı, dayanıklı ve geri dönüştürülebilir ürünlerini sergileyen Maestro, sektör profesyonelleri, bayiler ve iş ortaklarını ağırladı.

Uygun Fiyat ve Kaliteli Ürünlerle Sektörde Fark

Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken ve sektörde fark yarattıklarını belirten Maestro Pazarlama ve Satış Müdürü Serhat TAYFUR, “Maestro olarak müşterilerimizi, yüksek yalıtım sağlayan, kaliteli, dayanıklı ve dört mevsim kullanılabilen ürünlerimizle buluşturuyoruz. Bu ürünlerimizle, bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Avrasya Pencere Fuarı’nda yer almak bizim için çok heyecan vericiydi,” şeklinde konuştu.  Sektör trendlerinin paylaşıldığı fuarda ürünlerinin geniş bir kitleye ulaşmasından duydukları mutluluğu paylaşan TAYFUR, sektör temsilcileri ve iş ortakları ile buluşarak yeni iş birlikleri fırsatları yakaladıkları için de ayrıca memnun olduklarını belirterek, “Maestro olarak, gelecekte de inovasyon, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çözümler sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

maestro w103b

“Yeni İş Birlikleri İçin Fırsat Yakaladık”

Fuar süresince, 8 Salon 802B nolu stantta misafirlerini ağırlayan Maestro’nun standına olan ilgi büyüktü. Fuar bu yıl 600’ün üzerinde sektör profesyonelini ağırladı.

Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri was at Eurasia Window Fair with New Products in its Portfolio

Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, which took its place in the Turkish PVC sector under the roof of Ege Profil in 2004, introduced its new products at its booth hosting the sector representatives at the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs between 11-14.

Powered by OrdaSoft!