By Pergo, Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda “Gölgeniz Bize Emanet” Dedi

PVC ve Alüminyum inşaat grubu malzemeleri ile ticari hayatına başlayan By Pergo, o günden bugüne “Gölgeniz Bize Emanet” sloganıyla, sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

 

 

 

 

bypergo w103a

By Pergo, bioclimatik pergola ve rolling roof, hareketli ve sabit pergola, giyotin cam hareketli küpeşte, wintent tente, rüzgar kırıcı cam, kış bahçesi cam tavan, zip perde ve bahçe çit sistemleri ile fuarda yoğun ilgi ile karşılandı.

“Topluma, Devlete ve Çevreye Sorumluyuz”

Kurulduğu günden bugüne topluma, devlete ve çevreye olan sorumluluklarını “vizyonumuz” olarak tanımlayan marka, teknolojiye ve pazarlama alanında çağın yeniliklerine ayak uydurma hızıyla, dikkatleri üzerinde tutmayı daima başarıyor. “İhtiyaca yönelik proje üretimi için profesyonel ekibimiz ve yeterli kaynaklarımızla sürekli yenilik ve müşteri memnuniyeti parolamızdır”” diyen; projelendirme, proje yönetim süreçlerindeki profesyonelliği, üretimdeki titizlik ve montaj aşamaları sonrası sunduğu teknik destek ve hizmetle, toplam kalite yönetiminden ödün vermeyen iş yaklaşımını bu yıl da gözler önünde sergiledi.

bypergo w103b

“Başarımızın Sırrı, Müşterilerin Taleplerine Teknik ve Pratik Açıdan Hızlı Dönüşler Yapabilmemizdir”

Fuar ile ilgili görüşlerini aldığımız By Pergo Firma Sahibi Talip YILDIZ; “Profesyonel kadromuzla dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizi standımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Azimle daima ileri sloganıyla önümüzdeki dönemlerde de fuar katılımlarımıza devam edeceğiz. Zengin ürün yelpazemiz, yüksek miktarda stok ve tecrübeli profesyonel ekiplerimiz ile ürünlerimizin ülkemize ve dünya ülkelerine satışını yapıp, ülkemize katma değer üretmenin gurunu yaşıyoruz. Stok miktarımızın yüksek olması, referans firmalarının vermiş olduğu güvenirlik, ikili ilişkilerde güleryüz, samimiyet ve güven, müşterilerimizin bizi tercih etme sebebidir. Bizi tercih eden, standımızı ziyaret eden tüm sektör dostlarımıza teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

By Pergo said “Your Shadow is Safe with Us” at Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs

By Pergo, which commenced its business with PVC and aluminium construction group materials, continues to be a pioneer in its sector with its motto “Your shadow is Safe with Us” since that day.

Powered by OrdaSoft!