tremco2Tremco Cpg, Üç Önemli Sektör Etkinliğindeki Başarısı ile Sektördeki Öncü Vizyonunu Perçinliyor

Yapı malzemeleri sektöründeki öncülüğü ve inovatif ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Tremco Cpg, Kasım ayındaki üç önemli sektör etkinliğinde, sürdürülebilir çözümleri ile yerini aldı.

 

 

 

 

tremco win103a

Katıldığı etkinliklerde sektöre sunduğu yenilikçi çözümlerle öncülüğünü koruyan Tremco Cpg Türkiye, inşaat projelerinde sürdürülebilir kent uygulamalarının teşvik edilmesi konusundaki vizyonuyla da önemli bir dinamiğin altını çizmiş oldu.

Avrasya Cam Fuarı; Sürdürülebilir Yapı Çözümlerinin Vitrini

Kasım ayına 11-14 Kasım tarihleri arasında bölgenin en büyük pencere sektörü etkinliği olan Avrasya Cam Fuarı'na ekip olarak katılımıyla başlayan Tremco Cpg’nin, 65 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığı fuarda, Tremco ve İllbruck markalarının inovatif çözümlerinin ve en son ses getiren başarılı uygulamalarının tanıtılması için ideal bir platform sağladı. İnovatif ürünlerinin yapılara olan pozitif etkilerini de vurgulayarak sürdürülebilir bina ve şehir uygulamalarına olan vizyonunu ortaya koydu.

İstanbul SMD İkili İş Buluşmaları; Doğru Yapı Malzemelerini Prestijli Projelerle Birleştirmek

22 Kasım tarihinde İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin düzenlediği İstanbul SMD İkili İş Toplantıları’nda da yerini alan Tremco Cpg için bu sektörel etkinlik, yapı malzemesi üreticileri ile sektördeki karar vericiler arasında doğrudan bağlantı kurulmasını kolaylaştırdığından büyük bir önem arz ediyordu. Ekip, Türkiye çapında prestijli projelerde yer alan paydaşlara inovatif ürün ve hizmetleri hakkında bilgi vermek için bu fırsatı değerlendirdi. Bu sadece Tremco Cpg'nin sektörde öncü konumunu sağlamlaştırmakla kalmadı, aynı zamanda projelerde sürdürülebilirliği ve bina güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını da vurguladı.

Nullifire, Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumunda Parlıyor; Yangın Güvenliğine Sürdürülebilir Bir Yaklaşım

22-23 Kasım'da düzenlenen Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Yangın Güvenliği Fuarı'nın ilgi odağıysa, Tremco Cpg'nin Nullifire markası oldu. “Yangın Güvenliğinde Teknolojik Gelişmeler ve Dijitalleşme” kapsamında, standında yenilikçi yangın güvenliği çözümleri sergilendi. Cpg İş Geliştirme Müdürü Tolga AYCI’nın "Modüler Binalarda Yangın Bölmelerinin Oluşturulmasına Yönelik Yenilikçi, Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri ile Çözüm Önerileri" konulu sunumu, Tremco Cpg’nin inovatif uygulamalara olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

tremco win103 b

Yapı Malzemelerinin Öncüsü; Tremco Cpg

Sektörde öncü olarak yalnızca inşaatın geleceğini değil, bunu aynı zamanda çevresel sorumluluk taahhüdüyle de gerçekleştiren Tremco Cpg; sürdürülebilir ve güvenli bina uygulamalarını teşvik etme ve mükemmellik için yeni limitler belirleme konusundaki liderlik rolünü sürdürmekte kararlı olduklarını da bir kere daha göstermiş oldu.

Tremco Cpg Türkiye Consolidates Its Pioneering Vision in the Sector Thanks to Its Success in Three Important Sector Events

Having attracted attention with its leadership in the building materials sector and its innovative products, Tremco Cpg Türkiye attended three important sector events in November with its sustainable solutions.

tremco win103 c

Powered by OrdaSoft!