vetropanVetropan 15 Yıllık Tecrübesiyle, Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı

Kapı panelleri üretiminde yüksek nitelikli üretim ve tasarım ekibi olarak kendilerini pazarda konumlandıran Vetropan, bu yıl 24.’sü düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda yerini aldı.

 

 

 

 

vetropan w103a

Üretim kapasitesi, tasarımcı vizyonu, yüksek nitelikli üretim ekip ve ekipmanı ile Vetropan,  “şık ve benzersiz” pvc kapı panelleri ile fuarda göz doldurdu.

“Baştan Sona Tam Kontrol”

Vetropan olarak en kaliteli malzemeleri kullanarak baştan sona tam kontrollü üretim süreçleri gerçekleştirdiklerini belirten Vetropan firma sahibi Özün KOYUNCU, “2016 yılında, şık ve benzersiz pvc kapı panelleri ihtiyacını karşılamak üzere sektör profesyonellerine hizmet sunmak misyonuyla yola çıktık. Bugün ulusal ve uluslararası pazardaki konumumuz itibariyle, ilk günkü heyecanımızla iş üretimimize devam ediyoruz,” şeklinde konuştu.

“Ürettiğimiz Her Panel İstenen Kalite Kriterlerine Uygun Olacak. Misyonumuzun Esnekliği Yoktur!”

Vakum Şekilli Kapı Panelleri, Katı ve Yarım Paneller, Basit Paneller, Inox Paneller, Alüminyum İşleri ve Hibrit Tasarımlar ana başlıklarında 15 yıldır sektörde hizmet veren ekip, yüksek nitelikli üretim ekipmanı ve tasarım ekibiyle, 2016 yılından bugüne iddiasını koruyor; “Üretim süreçlerinde baştan sona tam kontrol. Misyonumuzun esnekliği yoktur!”

With 15 Years of Experience, Vetropan Attended Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs

Vetropan, which positions itself in the market as a highly qualified production and design team in the production of door panels, attended the 24th of Eurasia Window, Door, Glass and Aluminum Fairs.

vetropan w103b

Powered by OrdaSoft!