Vbh Türkiye, Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda Misafirlerini Ağırladı

2009 yılından bu yana hizmet veren VBH Türkiye, 11-14 Kasım tarihleri arasında Tüyap Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve  Alüminyum Fuarları’nda bu yıl da yerini aldı.

 

 

 

 

vbh w103b

2003 yılında başladıkları ticari faaliyetlerine 2009 yılından itibaren Avrupa’nın en büyük kapı pencere aksesuarları firmalarından Vbh Holding çatısı altında devam eden VBH Türkiye; kapı ve pencere firmalarına, üretim ve montaj süreçlerini kusursuz gerçekleştirmelerine yönelik sunduğu hizmetleriyle 14 yıldır sürdürdüğü başarılı faaliyetleriyle sektördeki konumunu yükseltiyor.

“Sektörde Hiçbir Yerde Bulamayacağınız Bir Katma Değer Yaratıyoruz”

Kapı ve pencere imalatçıları için sistem çözümleri sunan VBH, kendi markaları GreenteQ Slide&Fold (Sür&Katla) ürünleri ile bu yıl da 600’ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıya ev sahipliği yapan fuarda misafirlerini ağırladı. Marka ürünleri yanı sıra profesyonel üretime yönelik aksesuarlar ve güvenlik teknolojisi ürünleri ile de sektörde dikkatleri üzerine çeken VBH markası Satış Direktörü Baskın ERDOĞAN, “Başarılı olmaları için müşterilerimize yardım ediyoruz. Bunu, yenilikçi ürün ve hizmetler sunarak başarıyoruz. Bu şekilde sektörde hiçbir yerde bulamayacağınız bir katma değer yaratıyoruz,” şeklinde konuştu.

vbh w103a

Daha Fazla Konfor, Daha Az Aksaklık

Süreçleri iş ortakları için uygun hale getirerek pazarda daima bir adım önde olmayı hedefleyen VBH; Vbh24, Ce-fix hizmet markaları ile iş ortaklarına sunduğu sipariş, dökümantasyon, araç gereç ve malzeme yönetimine yönelik danışmanlık hizmetleri ile geçtiğimiz yıllara oranla ağırlıklı olarak ürün kalitesi ve müşteri odaklı hizmet yaklaşımına önem gösteren fuar katılımcıları için dikkat çeken markalar arasında yerini aldı.

Vbh Türkiye hosted its guests at Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs

Having been in service since 2009, VBH Türkiye took its place again this year at the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs held at Tüyap Congress Center between 11-14 November.

vbh w103c

Powered by OrdaSoft!