heyvin w103a“Sınırları Zorluyoruz”

25 Yıl Önce “Sınırları Zorluyoruz” mottosuyla yola çıkan Heywin, 24. Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda, kesme, bükme ve metal işlemedeki ustalığını dünyaya bir kere daha gösterdi.

 

 

 

 

heyvin w103c

Bu yıl 24.’sü düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileriyle, 11-14 Kasım tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezin’de gerçekleşti. Türkiye’nin köklü firmalarından Heywin, planlama, üretim ve pazarlama gücünün üzerine inşa ettiğini başarısıyla, bölgenin en prestijli fuarında, 600’ün üzerinde ulusal ve uluslararası sektör katılımcısını standında ağırladı.

“Maksimum Fayda ile Sizinle”

Planlama, üretim ve pazarlamayı, teknoloji gibi, pazarlama ağı gibi günün gereklilikleriyle değerlendirerek 25 yıldır maksimum fayda elde ettiklerini belirten Heywin firmasının sahibi Yahya YILDIZ, “Sektörel Ar-Ge faaliyetlerinin bugün olduğu gibi yarın da destekçisiyiz. Her gün bir adım daha ileriyi hedefleyerek faaliyetlerimizi genişletmeye, yalnızca sektör ihtiyaçlarını değil sunum araçlarımızı da geliştirmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

heyvin w103b

Tabandan Tavana Başarı

Üretimin her aşamasının titizlikle planlanması ve işlenmesi gerekliliğine vurgu yapan Yahya YILDIZ, “Tabandan tavana başarı kaydederek geldiğimiz bugünlerden yarınlara, her gün gelecek günlerin başarılarını hedefleyerek ilerliyoruz. Heywin için üretim ve kalite ne kadar önemliyse kurumsal kimlik ve bunu taşıyabilen bir firma olmak da o kadar önemlidir.” diyerek Heywin vizyonunun altını bir kere daha çizmiş oldu.

“We are Pushing the Limits”

Having set out 25 years ago with the motto “We are Pushing the Limits”, Heywin once again showed its mastery in cutting, bending and metal processing to the world at the 24th Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs.

heyvin w103d

Powered by OrdaSoft!