akad makineAkad Makine, Yılmaz Makine’den Ciro Birinciliği Ödülünü Aldı

PVC ve alüminyum profil işleme sektöründe 20 yılı aşkın satış ve teknik bilgiye sahip bir ekip tarafından 2014 yılında İstanbul’da kurulan Akad Makine, Yılmaz Makine’den ciro birinciliği ödülü aldı.

 

 

 

 

akad makine w103a

8 yıldır Yılmaz Makine ana bayisi olarak ticari hayatına devam eden ve makine satışı yapan Akad Makine, bu yıl ciro birincisi oldu. Sektörün öncü firmalarının bayiliklerini bünyesine katarak imalat sektöründe kullanılan makine, yedek parça, aksesuar, hırdavat ve tamamlayıcı ekipmanların toptan ve perakende satışları konusunda da farkını ortaya koyan firma, ödülün bir motivasyon kaynağı olduğunu belitti.

10.Yıl Kutlamasında Ciro Birinciliği

Makine sektöründe değişen teknolojileri yakından takip ederek müşterilerine yerinde, hızlı ve doğru bilgileri sunmaya ve değişime dahil etmeye çalıştıklarını belirten firma yetkilileri Saadet Alagöz AKTÜRK ve Fatih AKTÜRK, “Müşteri ağımızı güven ve devamlılık esası üzerine kurarak kısa sürede çok sayıda noktaya ulaşmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. 10. yılımıza girdiğimiz bu sene, Yılmaz Makine’nin Türkiye ciro ödüllerinde 1. olmanın gururunu da kutlamamıza dahil ettik. Tecrübelerimize yenilikler ekleyerek aynı enerji ile yolumuza devam etmeyi planlıyoruz,” şeklinde konuştu.

akad makine w103b

“2024 Bizim İçin Fırsatlar Yılı”

2024 yılını işletmeler için yeni zorluklar ve fırsatlar yılı olarak değerlendiren Saadet Alagöz AKTÜRK ve Fatih AKTÜRK, bu dönemde başarılı olabilmek için işletmelerin kendilerini sürekli olarak yenilemeleri gerektiğinin altını çizdi. Bu yenilenmelerin işletmelerin daha etkili pazarlama stratejileri geliştirmelerine, müşteri ilişkilerini derinleştirmelerine ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olacağını belirten firma yetkilileri, “Bizler de bu süreçte elimizden geldiğince müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz,” dedi.

Akad Makine has been awarded the Top Turnover Prize by Yılmaz Makine 

Akad Makine, established in İstanbul in 2014 by a team with more than 20 years of sales and technical knowledge in the PVC and aluminium profile processing sector, has been awarded the top turnover prize by Yılmaz Makine.

Powered by OrdaSoft!