Uluslararası “2023 MUSE Tasarım Gümüş Ödülü” Sahibi, Egepen Deceuninck’in Yenilikçi Tasarımı “Legend Art” Oldu

2015 yılında Awards Associate (IAA) tarafından kurulan ve farklı endüstriyel alanlardaki tasarımların mükemmelliğe ulaşmasını amaç edinen Muse Design Awards’da bu yıl gözler tanıdık bir isimdeydi.

Egepen Deceuninck’in Legend Art Sistemi, “Ürün Tasarımı-Pencereler-Kapılar” kategorisinde “Konsept ve Yenilikçi Yaklaşım” ile “2023 MUSE Tasarım Gümüş Ödülü”nün sahibi oldu.

 

 

 

 

egepen-103-2a.jpg

Pvc profil sektöründe yenilikçi ve çevreye duyarlı çözümleriyle ön plana çıkan Egepen Deceuninck, dünyanın dört bir yanından binlerce tasarımın yarıştığı organizasyonda, mükemmel ısı yalıtımı sağlayan Legend Art Sistemi ile ödüle layık görüldü.

“Bu Başarılar Bizi Hem Onurlandırıyor Hem De Motivasyonumuzu Artırıyor”

Uluslararası anlamda önemli bir ödüle layık görüldükleri için çok gururlu olduklarını ifade eden Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer ÖZEN, “Egepen Deceuninck olarak her zaman inovasyon çalışmalarını önceliğimizde tutarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kalite anlayışımız doğrultusunda son teknoloji ile tasarladığımız Legend Art Sistemi, mükemmel ısı yalıtımı sayesinde hem konforlu hem de bütçe dostu bir kullanım sağlıyor. Ayrıca yüksek yalıtım değerleriyle sağlıklı bir ortam yaratıyor. Bu çalışmamızın uluslararası anlamda çok kıymetli bir ödül olan ‘2023 MUSE Tasarım Gümüş Ödülü’ne layık görülmesi bizi çok gururlandırdı,” şeklinde konuştu.

Yenilikçi Tasarım, Enerjide Tasarruf, Sağlıklı Yaşam Alanları

Yenilikçi tasarımın yapı taşları ile geliştirilen LegendArt, rüzgar yüklerinin fazla olduğu bölgeler de dahil olmak üzere statik çözümler sunarken, akustik yalıtımı ile hem sessiz hem de sağlıklı bir yaşam alanı oluşturuyor. Göz alıcı tasarımı ve üstün ısı yalıtımıyla mekanlarda konforu da öncelikleri arasında bulunduran ürün, enerji tasarrufu ile bütçe dostu ve sürdürülebilir enerji kaynakları kullanımının da altını çiziyor.

egepen 103 2b

Sektörün En Prestijli Ödüllerinden Biri Olarak Kabul Ediliyor

Profesyonellere ve markalara dünya sahnesinde rekabet edebilecekleri bir platform sağlayarak çeşitli tasarım endüstrilerinde mükemmelliği teşvik etmeyi amaçlayan ABD merkezli MUSE Design Awards, gerçekleştirilen yarışmada, IAA jürisi, kendisini olağanüstü yaratıcı ‘yıldızları’ aramaya ve onlara hak ettikleri takdiri vermeye adayan ödüllü iletişim profesyonellerinden oluşuyor.

Egepen Deceuninck’s Innovative Design “Legend Art” is the Winner of the International “2023 MUSE Design Silver Award”

This year’s Muse Design Awards, which was founded in 2015 by Awards Associate (IAA) and aims to achieve excellence in designs in different industrial fields, had a familiar name in the spotlight. Egepen Deceuninck’s Legend Art System won the “2023 MUSE Design Silver Award” for its “Concept and Innovative Approach” in the “Product Design - Windows - Doors” category.

Powered by OrdaSoft!